Obavijesti

Show

Komentari 206

Poznate dame spajaju ugodno s korisnim i dižu temperaturu

Poznate dame spajaju ugodno s korisnim i dižu temperaturu
5

Kako je cijelu godinu mukotrpno radila na figuri, Nives Celzijus jedva je dočekala pokazati svu svoju raskoš. Osjećam se super seksi kad me gledaju, kaže Nives

VIDEO

Puno toga očekujem od ovog ljeta. Hormoni rade, bude se polako, pa tko zna što će sve biti, rekla je Nives Celzijus (33).

Pjevačica, kojoj će ovo ljeto biti radno, ipak je uspjela priuštiti si nekoliko dana za uživanje. Kako je cijelu godinu mukotrpno radila na figuri, Nives je jedva dočekala pokazati svu svoju raskoš. Pjevačica se sa sinom Leoneom (8) i kćeri Taishom (10) kupa i sunča na otoku Silbi. Sretna je jer je, kaže, njenu novu pjesmu, “Biondina”, publika odlično prihvatila. Zbog novog hita odnedavno je postala i plavuša.

- Osjećam se super seksi kad me gledaju i fućkaju makar i ne primjećuju da sam to ja - rekla je Nives. Iako je ubijaju ove pasje vrućine, dodaje da se uopće ne žali.

- Ovo sam htjela raditi, zato maksimalno uživam u tome - kaže. Pravi odmor Celzijus će uzeti tek najesen.

Posao i zabavu već godinama uspješno spaja i Maja Šuput (35). Iako do zore zabavlja publiku diljem obale, pjevačica uvijek stigne uskočiti u kupaći kostim i okupati se. U Novom Vinodolskom golicala je maštu objavivši fotografiju samo u tangama, u Dubrovniku bujnih grudi, a na Braču kako poput profesionalca vozi gumeni gliser. Stručnjakinja za selfieje, Ecija Ivušić (28), koja ih na društvenoj mreži ima 400-tinjak, cijelu se zimu znojila u teretani. Rezultate napornog vježbanja voditeljica gotovo svakodnevno pokazuje objavljujući fotografije utegnutog tijela.

- I Serena Williams se može posramiti kad vidi tvoje trbušnjake. Brutalna si, ljepotice - samo je jedan od komentara koje Ivušić svakodnevno dobiva. Ecija se trenutačno odmara u Veloj Luci. Preplanuli ten već ima i Ljupka Gojić Mikić (33), koja se kao i svake godine odmara na Pagu. Bivša manekenka u Hrvatsku je došla prije nekoliko tjedana. Naime, proteklih sedam godina sa suprugom, nogometašem Mihaelom (35), te kćerima Janom Sienneom (6) i Milom Amelie (4) živi u Japanu. Ljetne dane provodi leškareći na plaži, a navečer Ljupka ne može odoljeti najboljim partyjima na plaži Zrće.

- Planiram objaviti novi singl i spot, a uskoro i album - rekla je pjevačica. Moniki Jakišić (37) od dalmatinske obale draža je Ibiza, na kojoj se zabavlja s prijateljicama. Iako je većini domaćih ljepotica ljeto radno, ni jedna od njih nije mogla odoljeti morskim radostima i partijanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala