Show

Komentari 4

Poznate face pobijedile Moranu u Potjeri, dobile 230.000 kuna

Poznate face pobijedile Moranu u Potjeri, dobile 230.000 kuna

Nikad mi nije bilo draže što sam izgubila. Zapravo, svi smo u ovoj epizodi pobjednici i napravili smo dobro djelo, rekla je Morana Zibar koja je 'kiksala' u završnoj potjeri

U današnjoj posebnoj emisiji Potjere, u kojoj će osvojeni iznos biti doniran knjižnici i čitaonici u Petrinji, natjecali su se poznata lica: Dražen Ilinčić (novinar), Mario Kovač (umjetnik opće prakse), Seid Serdarević (glavni urednik Fakture, cijeli život okružen knjigama) i Daniel Rafaelić (povjesničar filma i egiptolog).

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga u '24 pitanja'

Pravila su i ovoga puta bila ista - igrali su prvu minutu, protiv lovca i završnu potjeru. Sva četiri igrača uspjela su se vratiti u završnu potjeru. Ukupno su skupili 230.000 kuna.

Svojim prisustvom u završnoj potjeri osigurali su si četiri koraka prednosti, a točno su odgovorili na 14 pitanja pa su tako Morani Zibar otežali posao jer je morala u dvije minute odgovoriti na svih 18 pitanja da bi ih 'ulovila'. 

- Količina načitanosti u ovoj prostoriji je tolika da me glava jednostavno zaboli. Inače je gušt igrati neopterećeno, gotovo mi dođe da navijam protiv sebe - rekla je prije završne potjere. 

U tome nije uspjela, a na koncu je i komentirala: 'Nikad mi nije bilo draže što sam izgubila'.

 

 

Najčitaniji članci