Obavijesti

Show

Komentari 3

Hrvatice koje imaju ili su imale mlađe dečke: Glumica je imala 19 kada se rodio njen bivši...

Hrvatice koje imaju ili su imale mlađe dečke: Glumica je imala 19 kada se rodio njen bivši...
13

Iako je danas uobičajeno da je muškarac stariji od supruge, postoje i primjeri veza gdje su brojne Hrvatice pronašle ljubav s mlađim partnerima. Neki od njih su još uvijek zajedno, no neki su se razišli

VIDEO

Bivša manekenka Iris Livaja (43)  i nogometaš Marko Livaja (29) proslavili su prvu godišnjicu braka. Oni su dokaz da za uspješnu vezu ili brak godine nisu bitne, a prisjetili smo se i drugih parova s domaće scene koji imaju veliku razliku u godinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajdukovci i 'Kada umrem umotan u bilo' 00:54

Iris je na društvenoj mreži podijelila niz fotografija s vlastitog vjenčanja na kojoj ona i Marko plešu prvi ples.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

- Jednom davno. Ja sam postala tvoja, ti si postao moj - napisala je ispod fotke. Između hajdukovca i bivše manekenke je 14 godina razlike. Par zajedno ima dvoje djece, a Iris se trenutno u potpounosti prilagodila Markovoj karijeri, jer kako je rekla, ona neće trajati vječno.

Split: Marko Livaja u društvu supruge Iris na svečanom dočeku

Par se vjenčao u Splitu nakon osam godina veze, a zajedno imaju kći Elizabetu (6) i sina Lorenza (2).

Iris i Marko Livaja danas slave prvu godišnjicu braka: 'Neki su pokušavali spriječiti tu ljubav...'
Iris i Marko Livaja danas slave prvu godišnjicu braka: 'Neki su pokušavali spriječiti tu ljubav...'

Iako je danas uobičajeno da je muškarac stariji od supruge, postoje i primjeri veza gdje su brojne Hrvatice pronašle ljubav s mlađim partnerima. Neki od njih su još uvijek zajedno, no neki su se razišli.

Varaždin: Nasmijani Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar na premijeri predstave "Majka hrabrost i njezina djeca"

Glumica Zrinka Cvitešić (43) i bivši nogometaš Niko Kranjčar (38) svoju vezu vole držati u tajnosti, a zajedno su od 2014. Upoznali su se 2012. i zaljubili u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. Za njihovu romansu saznalo se na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade 'Laurence Olivier Award' kada je Cvitešić proglašena najboljom glumicom u mjuziklu 'Once'. Niko je prije Zrinke šest godina bio u braku sa Simonom Fistrić s kojom ima kćer.

Dubrovnik: Red Carpet i svečana večera za uzvanike polufinala nagrade Emmy

Glumac Momčilo Otašević (33) i glumica Jelena Perčin (42) upoznali su se i zaljubili na snimanju serije Zora dubrovačka. U braku su bili od 2018. godine, a u siječnju ove godine su potvrdili da se rastaju. U braku su dobili sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4). Glumici je to drugi brak, a iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu (13). 

Izvođači uoči svojih nastupa na 13. CMC festivalu u Vodicama

Pjevačica Žanamari Perčić (41) i basist Mario (35) u braku su od 2014., a njezin suprug je od nje mlađi šest godina. Par se upoznao kroz poslovnu suradnju. 2013. godine su započeli vezu, a nakon samo tri tjedna su se zaručili. U braku su dobili kćerkicu Gabrijelu.

Manekenka Iva Šarić (34) ljubav je pronašla u braku s pet godina mlađim nogometašem Brunom Petkovićem (28). Zajedno imaju sina Adriana. Iva iza sebe ima propali brak s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom (43) iz kojeg ima sina Carlosa i Leona.

Zagreb: Poznati se okupili na partiju Cover Style

Manekenka Tatjana Dragović (45) u vezi je s 13 godina mlađim Vlahom Arbulićem (32). Par se upoznao 2014. godine u jednoj zagrebačkoj teretani. Svoju vezu su otkrili javnosti godinu dana nakon što se Tatjana rastala od umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića (51) s kojim ima dvoje djece. Goran je trenutno u braku s voditeljicom Nives Ivanišević (41) koja je od njega mlađa deset godina.

Srpski glumac Milan Marić (32) navodno ljubi šest godina mlađu producenticu Miju Bjelogrlić, kći Dragana Bjelogrlića. Iza sebe ima vezu s 18 godina starijom glumicom Ninom Violić (51). Upoznali su se u Beogradu kada je Milan imao 24 godine, a ona 42. U vezi su bili šest mjeseci. Milan je poznat po tome što voli starije žene. Ljubio je i devet godina stariju kolumnisticu Vanju Bahilj, i to nakon Nine.

ARHIVA - Zagreb: Snimanje televizijskih spotova za Hrvatski radijski festival

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (53) je bila u vezi s 12 godina mlađim bivšim Misterom Hrvatske, Dinom Bubičićem. Veza nije uspjela, a trajala je nekoliko mjeseci. 

Rijeka: Poznati na svečanom otvorenju Europske prijestolnice kulture

Brak pjevačice Severine (51) sa 16 godina mlađim nogometnim menadžerom Igorom Kojićem (35) trajao je šest godina. U kolovozu 2021. pjevačica je potvrdila razvod, a o detaljima neuspjele ljubavi ni ona ni Igor nisu htjeli javno govoriti.

Zagreb: Premijera predstave "Zločin na kozjem otoku"

I glumica Senka Bulić (59) je dokazala da za uspješnu vezu godine nisu bitne. Ona je u vezi s 18 godina mlađim partnerom, bubnjarom Damirom Josipovićem s kojim se rijetko kada pojavljuje u javnosti. Upoznali su se 2014. godine na predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith u kojoj je glumica imala glavnu ulogu, a Damir je svirao. 

Jelena Rozga bila je devet godina mlađa od Stjepana Hausera i iako je par razmišljao o kupnji zajedničkog stana, ljubav je pukla nakon dvije i pol godine veze, i to u rujnu 2017. godine. Navodno su im presudile brojne poslovne obaveze zbog kojih se nisu mogli viđati koliko su htjeli.

ARHIVA - Vjenčanje Ivane Nobilo i Tonija Cetinskog

Između Nine Badrić (50) i bivšeg supruga Bernarda Krasnića (44) bilo je šest godina razlike, a jednako toliko je potrajao i njihov braka, od 2006. do 2012. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin