Obavijesti

Show

Komentari 20

Poznate Hrvatice se sve 'furaju’ na Rihannu i Posh

Poznate Hrvatice se sve 'furaju’ na Rihannu i Posh
6

Poznate Hrvatice mahom su odjurile kod frizera po imidž kakav nose zvijezde poput Rihanne i Posh Spice. No samo neke priznaju da kopiraju

VIDEO

Proslavila se prije nešto više od dvije godine hitom “Umbrella”. Kratkokosu Rihannu (21) s dugačkim šiškama tada su počele kopirati mnoge djevojke. I Victoria Beckham (35) je “skinula” Rihannu. Ošišala se na damsku verziju te frizure. Ultramodernu frizuru a la Rihanna počele su nositi i mnoge Hrvatice.
- Nakon što sam rodila Marka, prije dvije i pol godine, odrezala sam dugu kosu za 30 centimetara i odabrala sam tu frizuru jer sam gledala film 'Kuća na jezeru’ sa Sandrom Bullock. Frizeru sam rekla što želim i on je napravio svoju verziju Sandrine frizure - ispričala nam je Anica Kovač (33). Bivša misica iznenadila se usporedbom s Rihannom i Posh Spice jer ih je ona preduhitrila.
- Oprostite, molim vas, pa ja sam prije njih imala takvu frizuru. Zar ste sumnjali u mene i moj ukus? - našalila se Anica. Dok se neke  Hrvatice, poput bivše manekenke Lane Pavić (29), groze usporedba sa svjetskim zvijezdama, neke rado pričaju o uzorima.
- Iako strašno volim dugu kosu, puno mi je praktičnije nositi kratku. Znam da je danas pola svijeta ošišanu na istu frizuru, a la Rihanna, ali njena mi se najviše sviđa jer se može nositi na sto različitih načina - rekla je Lana Klingor (29).
Nova frizura RTL-ove voditeljice “Exkluziva” Antonije Stupar (27) svidjela se i njezinome mužu Ivanu Jurkinu (31). Antonija je cijeli život nosila dugačku kosu.
- U dogovoru s urednicima na RTL-u odlučili smo da bi bilo najbolje da se ošišam na kratko - kaže voditeljica.

NEKE HRVATICE NE VOLE DA IH SE USPOREĐUJE
Lani Pavić jednostavno je dosadila duga kosa koja joj je, kako kaže, dvadeset godina bila zaštitni znak. Prestala se baviti manekenstvom i kako zna što joj dobro stoji, ošišala se. Smeta joj usporedba s frizurom glumice Katie Holmes, ali i Rihannom: “Ako bi mene netko pitao na koga sličim, ona bi definitivno bila zadnja osoba koju bih spomenula. Ošišala sam se jer mi je trebala promjena” rekla je Lana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi