Show

Komentari 2

Poznate Hrvatice uživale na Cinelady večeri u CineStaru

Poznate Hrvatice uživale na Cinelady večeri u CineStaru

Na popularnu žensku kino večer u CineStar kinu, poznatu CineLady večer, došle su brojne poznate Hrvatice, koje su oduševljene najnovijim kino hitom - 'Pripravnik'

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana CineLady projekcija dugoočekivanog filma 'Pripravnik' . Na popularnu žensku kino večer u CineStar, došle su brojne poznate Hrvatice koje su oduševljene najnovijim kino hitom, a tom prigodom CineStar je zajedno sa svojim partnerima darovao svaku posjetiteljicu Nivea poklonima, a tri najsretnije su ispod svoga sjedala pronašle i posebno Nivea iznenađenje. Sinoćnju premijeru nisu propustile Nives Ivanković, Matija Vuica, Daniela Trbović, Iva Šarić Leko, Mara Bratoš, Marijana Mikulić, Marija Borić, Ivana Delač Đolo, Jelena Glišić, Loredana Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin, Tea Blažević, Mirjana Mikulec, Selma Terlević te mnogi drugi.

Ako ste voljeli čuveni film 'Vrag nosi Pradu' u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila hollywoodska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway , onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda – 'Pripravnik'. U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog web portala te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg  pripravnika Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro , koji se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga portala. Poznati glumac u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

Film od danas možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica da se uputite u najbliži CineStar.

U CineStar kina napokon stiže dugoočekivani film 'Pripravnik'

Najčitaniji članci