Obavijesti

Show

Komentari 279

Poznate mame dale podršku Severini: 'Hvala vam, plačem'

Poznate mame dale podršku Severini: 'Hvala vam, plačem'
8

Violončelistica Ana Rucner preko društvenih je mreža pokrenula stranice podrške Severini Kojić koja se bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom s Milanom Popovićem

VIDEO

Na Facebooku je osvanula grupa 'I ja sam majka' u znak podrške Severini Kojić (45). Istu grupu na servisu Viber pokrenula je violončelistica Ana Rucner (34), a podršci su se na raznim platformama pridružile i mnoge poznate žene poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele Ramljak, Ivane Mišerić, Doris Pinčić Rogoznice i Vjekoslave Bach

Grupa na 'fejsu' za sada broji preko tisuću članova, a Rucner poziva sve da se uključe te da na profilnu fotografiju stave Severinu ili fotku sa svojim djetetom te da dodaju hashtag #ijasammajka. 

- Moramo joj dati podršku. Pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo? I ne samo majke, neae se uključe svi, molim vas sherajte - napisala je Ana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zadarska pjevačica Marina Tomašević koja je prošle godine postala baka, u svojoj poruci podrške napisala je kako je i sama pjevala i putovala, a njena kći danas je naziva najboljom majkom na svijetu.

- Majku nitko ne može zamijeniti - dodala je Marina. 

Severina se uskoro oglasila u grupi na Viberu te je dala do znanja da je pročitala sve poruke potpore koje su joj ostale žene dale. 

- Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage. Hvala vam na divnim riječima, podršci i ljudskosti. Vjerujem da se mnoge prepoznaju u mojoj situaciji, ali najteže se boriti sam za sebe. Čitam svaku vašu poruku od početka, iznova i iznova. Dobar je osjećaj znati da nisi sam. Bog vas blagoslovio - napisala je pjevačica. 

Nasa bila storija

Prema privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda od prije mjesec i pol dana, Aleksandar (5) tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

Nadalje prema toj odluci, dječak će jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom. 

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne može vidjeti sina, a smije ga nazvati samo jednom na dan točno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu mjeru. Također, otac majku nije dužan obavještavati gdje im je sin.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 279
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'