Obavijesti

Show

Komentari 4

Poznati i slavni likovi do ponedjeljka žive u BB kući

Poznati i slavni likovi do ponedjeljka žive u BB kući
6

Stanari su dobili novi šoping-zadatak kojim mogu povećati kućni budžet. Svatko je dobio poznatu osobu koju će morati glumiti nekoliko dana

VIDEO

Ja bih radije glumila Hitlera nego Chaplina, negodovala je Tessa (18) ukućanima. Veliki brat stanarima je dao novi šoping-zadatak. Svaki stanar morat će do ponedjeljka glumiti jednu poznatu osobu ili lik iz filma. Kao što je to već uobičajno, neki su bili oduševljeni, a drugi su odmah počeli negodovati. Kladili su se na 50 posto budžeta i bacili se na svoje nove uloge. Maja-Paola postala je Marilyn Monroe, a Tessa Charlie Chaplin. Ultimate fighter Stipe postao je Rambo. Vita je Jack Sparrow iz filma “Pirati s Kariba”.
- Ma tko je sad to? - zbunjeno je Vita pitala sustanare. Nije bila oduševljena, ali se prihvatila zadatka. Arsen je Gladijator, a Vedran je Bruce Lee. Krešo je Don Jonhson, a Goran mora odglumiti Cher. “Zlatna stanarka” Mateja je Lara Croft, a Ivana će glumiti Sharon Stone u “Sirovim strastima”. Senka je dobila je ulogu Peggy Bundy iz serije “Bračne vode”. Martini je pripala uloga Elizabeth Taylor. Stanari su morali zapamtiti podatke o filmu “Prohujalo s vihorom” i prenositi ih jedan drugome putem “pokvarenog telefona”. Svatko bi nešto dodao pa je tako do Mateje došla informacija da je film dobio Pulitzerovu nagradu. Proći će zadatak ako Stipe odgovori na BB-ova pitanja o filmu.

>>> PROSLAVILI 50 DANA U BIG BROTHER KUĆI
Veliki brat stanare je razveselio viješću da je prošlo pedeset dana otkako su u BB kući. Pripremio im je glamouroznu dodjelu nagrada. Svaki stanar je u Ispovjedaonici glasovao za svoje favorite u različitim kategorijama. Vedran je pobijedio u najsmješnijoj izvedbi, Vita ima najbolji styling, a Maja je najdama.

>>> MATEJA I IVANA BISEKSUALKE?
Vita je pred svima pitala Mateju voli li ona cure. Mateja je potvrdno odgovorila, a i Ivana je objasnila da i ona voli cure. Dodala je da su joj muškarci ipak draži. Stanari su šutjeli.

>>> MARTINU JE STRAH "ZLATNE STANARKE"
Mateja je ušla u kuću i odmah pitala Martinu može li spavati s njom u krevetu. Martina je potvrdno odgovorila. Poslije je BB-u rekla da ju je strah Mateje jer je stalno hvata i dira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin