Show

Komentari 2

Poznati imitator Denis Bašić vraća se na scenu: Smršavio je 25 kila, no i dalje zvuči kao Ćiro

Poznati imitator Denis Bašić vraća se na scenu: Smršavio je 25 kila, no i dalje zvuči kao Ćiro

Obilježava 18. rođendan svoje predstave i tim povodom gostuje diljem Hrvatske. U Zagrebu je za sada najavio dvije predstave 11.8. u Centru za Kulturu Travno te 25.8. u Centru za Kulturu Trešnjevka

Imitator i glumac Denis Bašić poznat je po predstavama u kojima je do sada imitirao poznate ličnosti poput Franje Tuđmana, Stjepana Mesića te Miroslava Ćiru Blaževića. Na scenu se vraća sa svojom predstavom 'Čarolija imitacije' pa smo s njime razgovarali pripremama i budućim projektima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Denisova sljedeća predstava bit će 11. kolovoza ove godine, a nama je ispričao kako se pripremao i što nam donosi nova 'Čarolija imitacije'.

- Predstava od svoje pretpremijere prije 18 godina do danas se uvelike razlikuje, može se reći da je protočna, dakako stoji na startnom temelju, ali se aktualizira i kako dobivam nadahnuće za nekoga novoga imitirati tako obogaćuje predstavu - priča nam Denis.

S obzirom da iza sebe ima godine iskustva koje su njegovu predstavu učinile zanimljivom za publiku ispričao nam je kako će to izgledati te kakva su njegova očekivanja od predstave.

- Riječ je o humorističnoj satiri u kojoj glumim - oponašam ljude kako iz javnog, tako iz svakodnevnog života. Imitacija se ne može naučiti, nju imaš ili nemaš u sebi, ukoliko je imaš možeš je usavršavati te s dobrim tekstom i glumačkim talentom garantira dobru zabavu - poručio je.

Denisa veće neko vrijeme nismo imali priliku vidjeti u javnosti niti posjećivati njegove nastupe, pa nam je otkrio da je za to većinom kriva pandemija koja je utjecala na mnoge umjetnike.

- Uz Čarolije Imitacije, glumio sam i u drugim predstavama od kojih bi izvodio predstavu 'Drobilica' s kolegom Vidom Balogom kojega smatram 'velemajstorom našega humora'. Nesretna korona, kako mene tako i mnoge druge umjetnike udaljila je od dasaka koje život znače, no evo, propuštanjem mjera vraćamo se u igru - priznao je i otkrio detalje svog idućeg nastupa.

- U sklopu obilježavanja 18. rođendana predstave gostujem diljem Lijepe Naše, a vjerojatno i šire. U mome Zagrebu za sada mogu najaviti dvije predstave 11.8. u Centru za Kulturu Travno te 25.8. u Centru za Kulturu Trešnjevka - rekao nam je Denis.

Kaže da se veseli što će ponovno stati pred svoju publiku i one koji će to postati te da će svojim nastupom i smijehom ljude nakratko maknuti iz ove, nažalost, tmurne svakodnevice.

Primijetili smo da je od početka svoje karijere Denis znatno smršavio, a on nam je otkrio kako je to postigao.

- Pitali ste me kako sam toliko smršavio, pa evo, mogao sam plasirat neistinu da sam koristio preparate od ovog ili onog i uzet lovicu, ali bit ću iskren. Slobodno vrijeme kojeg je bilo koristio sam uvelike na tjelovježbe kao što su brzo hodanje, planinarenje, fitnes, što ograđuje ne samo tijelo nego i duh. Pa, vodio sam računa o prehrani i tako korak po korak i rezultat je tu - ispričao nam je glumac koji je postigao zavidne rezultate i smršavio čak 25 kila.

Do kraja ljeta planira nastupati na svojoj predstavi 'Čarolija imitacije', a nakon toga kreće s novim projektom, a otkrio nam je o čemu se točno radi.

- U skoro vrijeme planiram napraviti novu predstavu tipa Cabareta, ali je još rano govorit o tome, svakako, humora neće nedostajati - kaže Denis.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci