Obavijesti

Show

Komentari 2

Poznati pojurili na izložbu vladimire Spindler u Velvet

Poznati pojurili na izložbu vladimire Spindler u Velvet
28

Izložba „Prijateljice i ja“ može se pogledati u Galeriji Velvet do 30.03.2013, ulaz je slobodan. Izložbu su već pogledali Matija Dedić, Kristina Krepela, Edvin Liverić...

VIDEO

U petak je u zagrebačkoj galeriji Velvet predstavljena izložba fotografkinje Vladimire Spindler pod nazivom „Prijateljice i ja“. 

Izložbu su pogledala brojna imena društvenog života: Kristina Krepela, Ana Majhenić, Edvin Liverić, Anita Dujić, Matija Dedić, Nedad Korkut, Lea Dekleva, Loredana Bahorić, Ogi Antunac, Arsen Ostojić, Sanja Piljić, Ronald Braus i brojni drugi.

Autorica o izložbi

Priča je krenula prije godinu i po dana kada sam susrela moju dragu prijateljicu Sanju Šantak. izgrlile smo se i kada je krenula od mene pomislila sam: 'Bože, kako je ženstvena,  podsjeća  me na Sophiu Loren'. I tako malo po malo rodila se ideja da svoje drage prijateljice pretvorim u prave filmske dive, koje su bez ustezanja pred mojim objektivom zaigrale svoje prve filmske uloge, kaže Vladimira Spindler.

- Tim koji je sudjelovao su također same žene kojima se svidjela moja ideja pa poklanjamo to svim drugim ženama. Slavimo žene i veličajmo njihovu ljepotu - kaže fotografkinja.

-Prijateljice koje su utjelovile moje najdraže filmske dive su: Petra Fabro (Sigourney Weaver), Ariana Korlaet (Eva Green), Sanja Šantak (Sophia Loren), Martina Sahbaz (Monica Bellucci), Lada Luketić (Lauren Bacall) i moja malenkost Vladimira Spindle (Capucine). Fotografija Sophie Loren snimnjena je u Galeriji Klovićevi dvori za vrijeme izložbe „Refleksije vremena 1945. – 1955.“- otkriva Vladimira. 

Izložba „Prijateljice i ja“ može se pogledati u Galeriji Velvet do 30.03.2013, ulaz slobodan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'
NOVA EPIZODA 'BRAKA NA PRVU'

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'

Jole je odlučio ostati u 'Braku na prvu' jer jako cijeni sve ljude u eksperimentu, a Karmen koliko mora. Ona je isto napisala da ostaje, a Joletu nije bilo jasno zašto ostaje jer sigurno nije zbog njega