Show

Komentari 7

Rajhard, Bagarić i Jandroković su 'tulumarili u samostanu'...

Rajhard, Bagarić i Jandroković su  'tulumarili u samostanu'...

Premijernim prikazivanjem sjajne predstave 'Tulum u samostanu' otvorena je nova sezona kazališta Komedija. I dok su likovi na pozornici otkrivali međusobne tajne, poznati su uživali u publici

Na premijeru kazališne predstave došle su i druga estradna lica poput glumaca Filipa Juričića (37) i Ivice Zadre (64), voditeljice Barbare Kolar (48), predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (51), glumica Semente Rajhard (27) i Vande Winter (34) te operne pjevačice Sandre Bagarić (44) koja je zablistala u srebrnoj odjevnoj kombinaciji - sakou, torbici i cipelama u istom tonalitetu. 

Zagreb: U kazalištu Komedija održana premijera predstave Tulum u samostanu

Premijernim prikazivanjem predstave 'Tulum u samostanu' otvorena je nova sezona kazališta Komedija koje je preuređivalo gledalište posljednjih nekoliko mjeseci. 

Predstava britanskog dramatičara Michaela Wynnea govori o tulumu prijatelja u ukletom samostanu koji je pretvoren u pansion za novogodišnju zabavu, a kojeg iznajmljuje Kate kako bi zaboravila na probleme nakon što je prekinula s dečkom. Nakon konzumacije alkohola i opijata, likovi počinju otkrivati međusobne tajne koje dovode do potpuno novih odnosa među njima.

Prva izvedba sjajno dramatiziranog teksta oduševila je publiku. Ako je suditi prema 'Tulumu', ovo će Komediji biti jedna od boljih sezona. 

Najčitaniji članci