Obavijesti

Show

Komentari 2

Požurite po karte: Rasprodan fan pit za koncert Luisa Fonsija

Požurite po karte: Rasprodan fan pit za koncert Luisa Fonsija
1

Popularnost Despacita ušla je u sve pore društva, a obradili su je mnogi glazbenici – od kojih je najpopularnija ona od Justina Biebera. Kada je Justin uskočio u 'Despacito vlak', stvar je postala nezaustavljiva

VIDEO

Luis Fonsi, omiljeni latino izvođač, nominiran u čak četiri kategorije po American Music Awardu za 2017 (Suradnja godine, Video godine, Omiljena pop/rock pjesma te Omiljeni latino izvođač), vrlo brzo nam dolazi i u zagrebačku Arenu.

Pokretanje videa...

00:11

26.studenog Fonsi će nam, uz omiljene hitove, donjeti i spektakularnu scenu i plesače koji će nam pružiti latino događaj za pamćenje.

Ako je suditi po blagajnama, Despacito ludilo u Hrvatskoj je u naponu snage. Upravo je rasprodana kategorija FAN PIT pa je preporuka svim ljubiteljima sjajne glazbe i vrhunskih koncerataX, da nabave svoju ulaznicu na vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim sustava, po cijeni već od 185 kn. U prodaji su i druge kategorije no izgleda da baš svi žele biti najbliže ovom hit makeru svih vremena pa FAN PIT ulaznica više nema. 

Razveselite sebe, svoje (plesne) partnere i obitelj latino događajem godine.

Popularnost Despacita ušla je u sve pore društva, a obradili su je mnogi glazbenici – od kojih je najpopularnija ona od Justina Biebera. Kada je Justin uskočio u 'Despacito vlak', stvar je postala nezaustavljiva. 

No, Luis Fonsi je mnogo više od Despacita. On je školovani glazbenik iz Puerto Ricoa sa 20 godina glazbene karijere i 8 studijskih albuma. Osim glazbe, bavi se i glumom pa je tako nastupao u jednoj meksičkoj sapunici, gostovao u dječjoj emisiji na Nickelodionu te se okušao u mjuziklu na Broadwayu.

Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u vrhuncu svoje karijere u Hrvatsku. Koncert, koji je jedini s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, biti će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male. Izvesti će 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere, a kako to izgleda se može vidjeti na linku. 

U prodaji je samo 9220 ulaznica radi velike produkcije – stoga uskočite i vi u 'Despacito vlak'  koji trese cijelu zemaljsku kuglu i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije