Obavijesti

Show

Komentari 23

Rico oduševio publiku: Modeli su šetali uz glazbu Doris i Miše

Rico oduševio publiku: Modeli su šetali uz glazbu Doris i Miše
13

Hvarski modni dizajner svoju kolekciju najavio je riječima 'Kolekcija za prave muškarce' te 'Ja živim za pjesmu i lom!'. Što je Toni Rico obećao, to je i ispunio

VIDEO

Treće večeri Dreft Fashion Weeka vidjeli smo nove modne poslastice miljenika Tilde Swinton i Lady Gage, Craiga Lawrencea, Ane Kujundžić, Milene Rogulj, Ive Karačić i Tonija Rice do Maartena van der Horsta, dizajnera Topshopa.

Craig Lawrence vjeran je pletivu

Večer je otvorio Craig Lawrence, dizajner koji je zadužen za styling mega zvijezda kao što su Lady Gage, Jessie J., Daisy Lowe, Bjork, Tilde Swinton i Florence Welch. Kolekcija AW 2012 inspirirana je putovanjima, posebno avionskim letovima i njihovim osobljem - od izblijedjelog glamura sa sredine stoljeća do suvremene britanske stvarnosti.

- Iznimno sam uzbuđen što prvi puta imam priliku posjetiti zemlju o kojoj sam toliko čuo od svojih prijatelja dizajnera u Londonu. O Zagrebu i Fashion Weeku svi pričaju s oduševljenjem stoga se nadam se da cu se i ja dobro provesti i predstaviti zagrebačkoj publici - rekao je sam dizajner nedavno. Njegova specijalnost je pletivo, a  specijalni dio ove kolekcije je i Swarovski Collective gdje su posebne cjeline ne samo ukrašene Swarovski kristalima, već su od njih i potpuno izrađene. Ovoga puta djevojke su pistom šetale uglavnom u haljinama. 

Anu Kujundžić inspirirao je pop art

Prošle godine predstavila se s vrlo zanimljivom i mladenačkom kolekcijom živih boja. Kolekciju su činile vrećaste haljine, jakne i suknje s mnoštvom različitih uzoraka. Ove godine glavnu inspiraciju za novu kolekciju inspirirao je pop art. Kolekcijom su dominirale haljine, hlače, prugasti dezeni i prirodni materijali. 

Milena Rogulj ne odstupa od svog stila

I prije nego što je predstavila svoju kolekciju, MIlena je najavila veliku promjenu. Manekenke su pistom prošetale u nosivoj kolekciji za razliku od njezinih eksperimentalnih kolekcija dosad. Uglavnom su zastupljeni crni i bijeli tonovi, a Milena je ostala vjerna svom malo pomaknutom stilu. Djevojke su šetale u haljinama te neobičnim odijelima. Modeli su imali posebne frizure i kape koje su se uklopile u novu Mileninu kolekciju. 

Maarten Van Der Horst  - ozbiljno, ali ženstveno

Maarten Van Der Horst u svojoj kolekciji je koristio nebesko plavu boju, bijelu s detaljima crne i roze. Kolekcija je inspirirana klasičnim muškim odijelom, smokingom i haljinama koje se kombiniraju s blejzerima te izgledom također podsjećaju na smoking no ipak imaju više ženstvenosti i nježnih materijala. 

Iva Karačić vjeruje u haljine, tunike i pelerine

Kroz kolekciju Ive Karačić provlače se roza, siva i crna boja, a osnovni materijal koji koristi ima na sebi print koji sadrži sve navedene boje. Publika je imala prilike vidjeti razne modele haljina, tunika i pelerina. Materijal su pamuk, viskoza i vuna. 

Toni Rico kolekcija: 'Ja živim za pjesmu i lom'

Hvarski modni dizajner svoju kolekciju najavio je riječima 'Kolekcija za prave muškarce' te 'Ja živim za pjesmu i lom!'. Modeli su reviju započeli pjesmom. Glumili su goste u kafiću, a jedna djevojka utjelovila je i pjevačicu. Dok su šetali pistom u rukama su nosili čaše s pićem i bili potpuno opušteni, a pratile su ih pjesme Doris Dragović i Miše Kovača. Za završni izlazak manekeni su se na pisti pojavili obučeni u bijele potkošulje i pozivali publiku da zaplešu s njima. 

Revije s prve večeri prošle su u veselom i cvjetnom tonu uz dozu poslovne elegancije i neobičnih androginih kreacija, a detalje prve večeri možete pogledati ovdje, dok detalje  s druge večeri možete pročitati ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio