Obavijesti

Show

Komentari 199

Vesna odlazi kući: Od Gorana i mene napravili su cijeli cirkus

Vesna odlazi kući: Od Gorana i mene napravili su cijeli cirkus
16

Žalim samo što se nisam zbližila sa obitelji Vasić jer su predivni ljudi', rekla je Vesna voditeljima u studiju nakon što je ispala iz Big Brother kuće u kojoj je bila dva tjedna

VIDEO

Vesna je izbačena iz kuće , nakon samo dva tjedna provedena u Big Brother kući. 'Od mene i Gorana napravili su cirkus, neću više o tome. Žalim samo što se nisam zbližila sa obitelji Vasić jer su predivni ljudi', rekla je Vesna voditeljima Antoniji i Skyju.

Vesna u studio nije došla praznih ruku. Naime, sa sobom je ponijela zimnicu koju je spravljala u tjednom zadatku. U naporna dva tjedna boravka u Kući, bilo je tu njenih uspona i padova. Kaže da su stanari napravili cirkus od njenog odnosa s Goranom te ne bi pričala s voditeljima o tome. Žali jedino za time što se nije još više zbližila sa svim članovima obitelji Vasić. Nakon što je vidjela prilog s dojmovima stanara o njoj s brojnim teškim riječima, nije ostala razočarana jer kaže: "Pokazali su sebe". Priznala je kako si je prije ulaska u Kuću dala zadatak prikloniti se Goranu jer su ga svi nepravedno odbacili. Voljela bi da upravo on pobijedi u konačnici, a oprostila mu je izjavu da "starke nosi samo na nogama".

Big Brother je obznanio da je pošteđeni stanar iz Radinog tima Tina. Međutim, ukoliko nominirana Barbara ispadne, ona je odlučila s njom napustiti Kuću. Uslijedio je najnezahvalniji trenutak emisije - izbacivanje jednog od nominiranih stanara. Goran je, već tradicionalno, pošteđen ispadanja, dok su Vesna i Barbara ostale na nogama. Vesna je četvrta stanarka koja je napustila BB kuću.

Otkriveno je da je Stefani tražila Velikog Brata da izađe iz kuće, no kada je shvatila da bi trebala odmah izaći, ipak se predomislila.

Steffani je jučer otkrila kako se njoj i Ervinu dogodila nezgoda jer nisu tražili zaštitu od Big Brothera pa je od njega tražila tabletu za dan poslije. Priznala je da ne funkcioniraju kao par, ali da će ostati prijatelji, i to do kraja života. Intuicija joj je od početka ispravno govorila da mu se sviđa Barbara, ali on joj još to nije priznao.

VIDEO

'Slomili se' zbog pisma bližnjima

Stanari su ranije poslali pisma svojim bližnjima , a oni su sada pisma čitali pred kamerama Big Brotheru. Brandža je pisao mami, Ivona cijeloj obitelji i dečku kojem je poručila da se ne brine oko njenog odnosa s Brandžom, Goran je pisao zaručnici Lejli, a sestre Šegetin majci i prijateljici kojoj su poručile da pozdrave Soraju i Barbarinog dečka.

Zorica je pisala suprugu i djeci i potpuno se 'slomila' kad si je vidjela kći. Davoru je obitelj, pak, poručila da 'izlufta' tenisice i Tini da napokon 'krene u akciju. Luća je pisao majci i djevojci koja mu je poručila da zna da on može 'izdržati do kraja'.

VIDEO

Što se tiče mene i Stefani, mi smo se dogovorili, najbolje da budemo prijatelji, rekao je Ervin čim su voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh stupili u kontakt sa stanarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija