Obavijesti

Show

Komentari 68

Prava gradska cura: Pobijedila je Šokica koja se bojala krava

Prava gradska cura: Pobijedila je Šokica koja se bojala krava
5

Blaženka u showu niti jednom nije bila gazdarica farme, dok je sluškinja bila tri puta. Odrasla je u centru grada, a život na imanju upoznala je preko brata i sestre

VIDEO

Nakon što je u dvoboju umova bila bolja od Ivice Vukorepe (32) iz Kaštel Starog, domaćica iz Slavonskog Broda je u sinoćnjem superfinalu četvrte sezone showa 'Farma' pobijedila Annu Mišar (35).

 Šokica, kako su Blaženku od milja zvali drugi farmeri, brže je ispilila gredu i na kraju osvojila 425 dukata, odnosno 425.000 kuna. Pobjednica 'Farme' kaže kako joj se još nisu slegnuli dojmovi jer je od uzbuđenja i slavlja spavala jedva dva sata pa još nije imala vremena ni razmisliti na što će potrošiti novac.

- Nisam ni svjesna koliki je to novac jer mi je taj iznos dosad mogao biti samo san. Pustit ću da se strasti stišaju. Uživat ću, jedva čekam vidjeti svoju obitelj, ma ima da Slavonski Brod gori - rekla je Blaženka poslije superfinala. Temperamentna domaćica, koja se školovala za poljoprivrednu tehničarku, odrasla je u gradskom centru, a seoski život je donekle upoznala jer joj brat i sestra žive na imanju.

- Nisam se bojala fizičkog posla na ‘Farmi’. Ne bih se ni prijavila u show da nisam bila spremna raditi. Da mi je netko prije tri mjeseca rekao da ću toliko uživati u mužnji krava, ne bih mu vjerovala. Nikad to prije nisam radila, ali brzo sam se naviknula. Ipak sam najviše uživala s konjima. Tad sam imala svoj mir. Pričala sam s njima, četkala ih i pokazalo se da mi je to bila najbolja antistres terapija - rekla je pobjednica Blaženka. Dodaje kako joj je na imanju najviše smetao nered, pogotovo na početku showa kad je dijelila kuću s puno natjecatelja.

- I kod kuće sam pedantna i uredna te uvijek prigovorim kad mi nešto nije po volji. Ni pred kamerama se nisam ustručavala biti svoja - kaže domaćica iz Slavonskog Broda. Sve razmirice i svađe s drugim farmerima je brzo zaboravila i nikad im nije pridavala veliku važnost, a iz showa će najviše pamtiti prijateljstvo s farmerima Ivanom, Ivicom i Aldom, koje od milja zove svojim mušketirima.

Blaženkini najvatreniji navijači su bili suprug, kći Romana (26) i sin Sandro (22), koji se zbog fakulteta preselio u Zadar. Obitelj će poslije tri mjeseca razdvojenosti zajedno slaviti Božić i Novu godinu čemu se pobjednica 'Farme' najviše veseli.

- Supruga sam upoznala kad mi je bilo 16 godina. Bili smo par nekoliko godina, a onda smo se vjenčali. On mi je bio školska ljubav koja traje i danas. U naših 28 godina braka često sam ga znala zafrkavati da me ubrao baš u cvijetu mladosti - smije se Blaženka, koja u tri mjeseca showa nijednom nije bila gazdarica na imanju, ali je tri puta bila sluškinja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni