Obavijesti

Show

Komentari 0

Pravila igre: 'Snimili smo spot u kojemu već snimamo spot'

Pravila igre: 'Snimili smo spot u kojemu već snimamo spot'
7

Dečki, odlična vam je pjesma. Samo tako nastavite. Originalni ste i posebni, pohvalili su obožavatelji novu pjesmu i spot 'Kako nam stvari stoje'

VIDEO

'Kako nam stvari stoje' ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije te će se svatko u njoj prepoznati, objasnili su dečki iz benda Pravila igre. Dodali su kako su sigurni u to da njihovi fanovi jedva čekaju da ju čuju uživo.

- Dečki, odlična vam je pjesma. Samo tako nastavite. Originalni ste i posebni - obožavatelji su pohvalili njihovu novu pjesmu i spot te tako potvrdili njihovo najave o uspjehu. Sve uloge u videu za novu pjesmu su dodijelili uspješnim, poslovnim ženama kojima su ju i posvetili, a imaju i, kako tvrde, nesvakidašnju ekranizaciju. Kažu kako one 'rasturaju' u tome što rade. 

- Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: 'Moramo snimiti spot'. Snimili smo spot u kojem snimamo spot - istaknuli su smijući se članovi benda i rekli da se za režiju pobrinuo Dario Radusin dok je tekst napisala Sonja Buljan, a glazbu je napravio poznati skladatelj Miro Buljan. Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković.

U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberice i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović. Pjesma ‘Kako nam stvari stoje’ je druga pjesma koju su objavili s novim pjevačem Ivanom Penezićem, a njome najavljuju i novi album.

- Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu s onima koji ju vole - rekli su dečki koji su ‘prikupili’ brojne obožavateljice. Istaknuli su kako ih je glazba povezala sa predivnim ljudima diljem regije te jedva čekaju da novu pjesmu izvedu na svojim svirkama uživo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu