Obavijesti

Show

Komentari 0

Pravila nagradne igre "Sakupljaj sličice Russia 2018."

VIDEO

Temeljem čl.69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, dopune: 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14.) Tekma d.o.o., Bulevar oslobođenja 24 a, 51000 Rjeka, OIB:73198288394 donesi sljedeća pravila nagradne igre:

Rijeka, 15. siječnja 2018.

Opće odredbe

Članak 1.

Navedena pravila određuju tijek i sudjelovanje u nagradnoj igri SAKUPLJAJ SLIČICE RUSSIA2018 (u nastavku: nagradna igra). Priređivač nagradne igre je Tekma d.o.o., Bulevar oslobođenja 24 a, 51000 Rijeka; OIB:73198288394

Trajanje nagradne igre

Članak 2.

Nagradna igra započinje 15.veljače 2018. godine i traje do 15. lipnja .2017. godine (uključivo) i ima samo jedno kolo). Nagradna igra se provodi se na području Republike Hrvatske.

Svrha nagradne igre

Članak 3.

Svrha nagradne igre je promocija sličica RUSSIA 2018, što je je izdao priređivač nagradne igre.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

4.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača ili članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i sve druge osobe zaposlene u svim tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u razvoju, odnosno izvođenju ove nagradne igre. Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati samo pod svojim imenom i prezimenom te sudjelovanjem u nagradnoj igri potvrđuje da su svi navedeni osobni podaci isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s ovim pravilima.

Način i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

Članak 5.

Sudionici sudjeluju u nagradnoj igri tako da

pošalju 50 praznih paketića RUSSIA 2018 izdavača Tekma d.o.o, s punim imenom i prezimenom, te adresom na: Tekma d.o.o., Bulevar oslobođenja 24 a, 51000 Rijeka. Paketići moraju stići na adresu priređivača do 15. lipnja 2018. godine, izvlačenje nagrada bit će 02. srpnja 2018. godine u prostorima priređivača s početkom u 11 sati, a objava dobitnika bit će 10. srpnja 2018. godine na internet stranici priređivača, facebook stranici, te u dnevnoj novini 24 sata.

Nagradni fond

Članak 6.

Nagradni fond uključuje:

Glavna nagrada:

5 godišnjih zaliha nogometnog asortimana Umbro ukupne vrijednosti 6000 kn, pojedinačna vrijednost kompleta 1.200,00 kn

5 poklon bonova Umbro outfit ukupne vrijednosti 2000 kn, pojedinačna vrijednost bona 400,00 kn

100 lopti Umbro ukupne vrijednosti 2000 kn, pojedinačna vrijednost lopte 20,00 kn

Sveukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 10.000 (s PDV-om).

Nagrade nije moguće zamijeniti, niti je moguće zahtijevati isplatu njihove novčane protuvrijednosti. Pojedinačno navedene vrijednosti nagrada predstavljaju tržišnu vrijednost nagrada na dan prihvaćanja ovih pravila. Eventualna kasnija promjena tržišne vrijednosti ne utječe na vrijednost nagrada. Nagrade uključuju porez na dodanu vrijednost kojeg plaća Priređivač. Fotografije svih nagrada na svim promotivnim materijalima su simbolične i služe samo za informativne svrhe.

Izvlačenje nagrada

Članak 7:

Izvlačenje nagrada će se održati dana 02. srpnja 2018 u 11,00 sati u prostorijama Priređivača u Rijeci, Bulevar oslobođenja 24 a, na način da se nagrade izvlače iz svih pristiglih pošiljki. godine. Nagradno izvlačenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) te javnog bilježnika, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira iz svih pristiglih pošiljki. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu iste vrste. Izvlačenje nagrada je javno te svi zainteresirani imaju pravo prisustvovati izvlačenju nagrada. Redoslijed izvlačenja dobitnika nagradnih igara započinje od zadnje nagrade prema glavnoj.

Sve nagrade bit će izvučene i podijeljene pravovaljanim sudionicima, odnosno dobitnicima. Valjanim sudionikom se smatra osoba koja je poslala pošiljku s vlastitim podacima , te 50 praznih paketića sličica RUSSIA 2018. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Članak 9.

Dobitnike nagrada o dobitku će obavijestiti Priređivač telefonom u roku od sedam (7) radnih dana, te pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrade.

Svi sudionici nagradne igre se sudjelovanjem u nagradnoj igri izričito i neopozivo slažu da se njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade na Internet stranici i u drugom tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu u promidžbene svrhe nagradne igre. Rezultati izvlačenja su konačni te žalba na rezultate izvlačenja nije moguća.

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, uz obavezno predočenje osobne iskaznice. Dobitnici svoje nagrade mogu preuzeti u sjedištu Priređivača, Tekma d.o.o., Bulevar oslobođenja 24 a, 51000 Rijeka. U dogovoru s priređivačem, može se organizirati slanje nagrada dobitnicima na kućnu adresu. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem tih nagrada.

Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će pisanim putem obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku koji iznosi 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 4. ovog članka ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će s istima postupiti u skladu sa Zakonom o igrama na sreću i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

Ukoliko je dobitnik nagrade dijete ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid podataka iz članka 5. stavka 1, obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika uz pravovaljanu identifikaciju ove osobe (osobna iskaznica ili putovnica) ili njihova pisana suglasnost s ovjerenim potpisom kod bilježnika.

U slučaju da dobitnici iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, istu će Priređivač predati trećoj osobi koja na temelju specijalne punomoći ovjerene kod javnog bilježnika preuzima nagradu u ime i za račun korisnika.

Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti potvrdu o preuzimanju nagrade koju su dobitnici dužni potpisati prilikom preuzimanja nagrade. Za poštom poslane nagrade, u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem faksa ili pošte), Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Po isteku gore navedenih rokova, Priređivač će putem zapisnika utvrditi broj i vrijednost nagrada koje nisu preuzete te će u slučaju da vrijednost nepodijeljenih pojedinačnih nagrada prelazi 5.000,00 (pettisuća) kuna, postupiti u skladu sa čl.11. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Preuzimanjem nagrada prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Priređivač pridržava pravo da ne dodijeli nagrade ako:

- dobitnik ne ispunjava uvjete za preuzimanje nagrade,

- se pojavi sumnja u istinitost podataka,

- dobitnik nije naveo točnu adresu prebivališta,

- se u nagradnu igru uključi manji broj sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom

- se dobitnik nije odazvao na poštansku pošiljku iz stavka 4. ovog Članka,

- se dokaže da je korisnik sudjelovao u nagradnoj igri suprotno pravilima i uvjetima nagradne igre,

- u drugim slučajevima kada dodjela nagrade ne bi bila moguća ili zakonita.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika nego što je nagrada u nagradnom fondu, Priređivač pridržava pravo da nagrade dodijeli onim sudionicima koji ispunjavaju uvjete iz članka 5. te su suglasni s Pravilima i uvjetima sudjelovanja u nagradnoj igri te su na ispisanoj kopiji računa odnosno kuponu u nagradnoj igri naveli sve zahtijevane podatke dok ostale nagrade ostaju nedodijeljene. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Ograničenje odgovornosti

Članak 10.

Priređivač ne preuzima nikakvu odgovornost za:

- bilo kakve posljedice koje bi sudionik mogao imati zbog sudjelovanja u nagradnoj igri ili nagradnom izvlačenju,

- za netočne ili pogrešne podatke osobne podatke navedene u postupku sudjelovanja u nagradnoj igri,

- nedostavljene pošiljke s nagradama,

- bilo kakve posljedice korištenja nagrada.

Zaštita osobnih podataka

Članak 11.

Sudionici nagradne igre se izričito slažu da Priređivač nagradne igre i naručitelj nagradne igre njihove osobne podatke koje sudionici navedu u okviru sudjelovanja u nagradnoj igri, koriste za potrebe te nagradne igre. Priređivač se obvezuje da podatke neće posredovati ili prodavati trećim osobama, a niti koristiti u druge svrhe.

Sudionikom nagradne igre se smatra svaka osoba koja je navedena na poleđini pošiljke.

Priređivač će osobne podatke sudionika čuvati onoliko vremena koliko je potrebno za provedbu ove nagradne igre.

Objava nagradne igre

Članak 12.

Priređivač nagradne igre obvezan je objaviti ova pravila u dnevnoj novini 24 sata prije početka nagradne igre, kao i datum izdavanja i broj dozvole dobivene od Ministarstva financija. Imena svih dobitnika biti će objavljena u roku od 8 radnih dana od dana izvlačenja dobitnika, odnosno 10. srpnja 2018. godine u 24 sata. Pravila nagradne igre dostupna su na adresi Priređivača iz čl.1 ovih pravila.

Ostale odredbe

Članak 13.

Odluke Priređivača nagradne igre o svim pitanjima u vezi s nagradnom igrom i pravilima nagradne igre su konačne i vrijede za sve sudionike. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ta pravila imaju prednost u odnosu na sve druge potencijalne objave, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo Pririređivač. Nagradna igra može se prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će svi sudionici biti obaviješteni putem službenih stranica Priređivača www.tekma.hr , odnosno dnevne novine 24 sata. Za sve eventualne sporove povezane s ovom nagradnom igrom, a koje nije moguće riješiti sporazumno, nadležan je Općinski građanski sud u Rijeci. Ova pravila počinju vrijediti s danom prihvaćanja. S pravilima nagradne igre suglasno je Ministarstvo financija Republike Hrvatske prema rješenju broj:

KLASA:UP/1-460-02/18-01/38

URBROJ:513-07-21-01/18-3

Tekma d.o.o.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao