Obavijesti

Show

Komentari 0

Predstavlja se nešto novo: Svi u Aquarius na noć glamura

Predstavlja se nešto novo: Svi u Aquarius na noć glamura
1

Prve subote u lipnju (01.06.2013.) vrata slave tj. Vaših 5 minuta slave i večeri F.A.M.E u klubu Aquarius otvaraju se od 23h kada počinje program i traje do jutra

VIDEO

F.A.M.E. ili "Fucking.Amazing.Music.Event" održat će se u suradnji s programom Funhouse na 2 floora kluba Aquarius (Zagreb) u subotu, 1. lipnja 2013. s početkom u 23h.

Ono što  F.A.M.E. čini posebnim programom njegov je koncept po kojem možemo očekivati samo najbolje od onog što već očekujemo od noćnog izlaska vikendom u kombinaciji s apsolutno neočekivanim, a opet profesionalnim pristupom gostima kao cjelini, ali i kao pojedincima na samom licu mjesta, podiju kluba. Drugim riječima, svaki posjetitelj je dio F.A.M.E.-a, a sam F.A.M.E. se inače koristi kao izraz za mlade, cool, raspoložene i napose originalne osobe.

Ovo nije još jedna u nizu večeri bez identiteta te koja se zaboravlja već sljedećeg dana. F.A.M.E. je jedinstven, a kao takav pruža i jedinstven doživljaj te podsjeća i Vas na to da ste upravo i Vi jedinstveni.

Da sve ne ostane samo na riječima jer one su jeftine, pobrinut će se organizator koji priprema bogate nagrade sretnim posjetiteljima večeri. Vjerojatno je dovoljno reći da je cijeli event pod okriljem generalnog sponzora tj. powered by REEBOK CLASSIC.

Očekujte još iznenađenja jer ovo je večer upravo za njih.. upravo za Vas. Kako je i ranije spomenuto - ovo je večer za sve što očekujete + puno, puno više...

Za glazbeno F.A.M.E. iskustvo pobrinut će se zavidna postava na dva floora kluba Aquarius. Tu su 3 DJ-a od čijih svirki ni jedan klupski ili festivalski plesni podij pod krovom ili zvijezdama ne ostaje miran već se bilježe potresi i uzdasi zanosa, euforije i zadovoljstva, a oni su: WESS (ZG) i LOOKA (SLO) na A2 tj. F.A.M.E. floor-u, te MARTYN NEGRO (ZG) na A1 tj. FUNHOUSE floor-u.

Između ostalog, na podiju će se nalaziti i "budno oko" profesionalnog modnog fotografa Ivena Mastina koji će ovjekovječiti najbolje odjevene i sređene pripadnice ljepšeg spola. Dakle, drage dame sredite se i budite spremne za fotosession.

Prve subote u lipnju (01.06.2013.) vrata slave tj. Vaših 5 minuta slave i večeri F.A.M.E u klubu Aquarius otvaraju se od  23h kada počinje program koji traje do samoga jutra. Dobrodošli na "Fucking.Amazing.Music.Event".

Ulaznice: 30 kn (ulaznice / narukvice dostupne u pretprodaji kod promotora)

Vrijeme: 23.00 - 05.00 h

Dress code: S.W.A.G. 110 %

Upiti oko ulaznica i V.I.P. rezervacije: 091 36 40 241

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka
Tajči otkrila kojeg je domaćeg glumca ljubila u danima najveće slave: 'Mi smo dugo bili par!'
OTVORILA SE

Tajči otkrila kojeg je domaćeg glumca ljubila u danima najveće slave: 'Mi smo dugo bili par!'

Svi su imali simpatije prema nekom, realno, imala sam i ja, rekla je pjevačica