Obavijesti

Show

Komentari 3

Premijerno pogledajte spot za prvi zajednički singl D'Legendi

Premijerno pogledajte spot za prvi zajednički singl D'Legendi
1

Duško Lokin, Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domijan i Željko Krušlin Kruška odlučili su sastati se, uzeti svoje instrumente i odsvirati koju zajedničku pjesmu

VIDEO

Prije točno godinu i pol dana četiri legendarna glasa s domaće glazbene scene; Duško Lokin, Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domijan i Željko Krušlin Kruška odlučili su sastati se, uzeti svoje instrumente, 'podmazat' svoje glasnice i odsvirati koju.

Bez nekih velikih planova, za svoju dušu i za ljubav svojih još uvijek odanih obožavatelja, svirka se nastavila pa su tako započeli zajednički nastupi po Sloveniji i Hrvatskoj. Odličan prijem na odrađenim koncertima ostao je zamijećen kako kod generacijske publike tako i kod one mlađe zbog čega ova četvorica renomiranih hrvatskih izvođača odlučuju krenuti dalje. 

Ohrabreni činjenicom da publika na koncertima prepoznaje gotovo svaku odsviranu pjesmu, rađa se ideja o projektu LEGENDE. 

Uz veliku volju za stvaranjem nekih novih zvukova i ritmova te veliku dozu entuzijazma i zrelosti koju su s godinama uspjeli prikupiti, danas smatraju da je stvaranju ovog zajedničkog projekta najviše pridonio segment zezancije na vlastiti račun koji njihova publika najviše cijeni, a njih same motivira da bez dvojbi idu dalje. 

Svojim nonšalantnim i ponekad neozbiljnim ponašanjem ova četiri mušketira privlače sve veći broj raznolike publike. Upravo kroz taj neosporni sarkastični šarm dolaze do zajedničkog naziva projekta i 'ozbiljnog' imena benda – D' LEGENDE. 

Duško Lokin, Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domijan i Željko Krušlin Kruška su D' LEGENDE. 

- Netko nas je nazvao OLD TAJMERI. Pa što?!, Pogledajte Old tajmere na kakvoj su cijeni! Kao i staro vino, dakle s godinama sve cjenjeniji. Tako i treba biti. Ako ništa, a ono da mladi, oni koji tek dolaze na Estradu, shvate da je dugovječnost u dobrim pjesmama i iskrenoj komunikaciji sa svojom publikom – kažu D'Legende. 

Kako je cijela priča s Legendama rođena iz međusobne šale ova četiri šarmantna mušketira, tako je kroz jednaku zezanciju nastala i pjesma „Hej ti“ s kojom počinje ova simpatična priča… Stihove za pjesmu rađenu po uzoru na tradicionalni američki spjev lučkih radnika napisao je Željko Krušlin Kruška, a aranžer, producent i karika bez koje se ne može je Toni Eterović u čijem studiju je i snimljena pjesma.

Koliko će projekt trajati? Duško je jednom rekao: „Idemo dalje, ako preživimo“, Kićo dodaje: “Dok ne otpadnemo s TOP LISTE“, a Kruška: “Dok kćerke ne odrastu“ i ne dođu Darku u „Ulicu jorgovana“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge