Obavijesti

Show

Komentari 34

Premijerno pogledajte spot za singl 'Kad tad' Pamele Ramljak

Premijerno pogledajte spot za singl 'Kad tad' Pamele Ramljak
7

'Kad tad' je Pamelin treći singl u samostalnoj karijeri. Kao i prethodna dva, i ovaj je autorski, tekst i glazbu potpisuje Pamela, a za aranžman je zadužen Ante Pecotić

VIDEO

Pamela Ramljak radi na prvom albumu dok je za svoj aktualni singl "Kad tad“ nedavno snimila i spot koji sada predstavlja javnosti. Režiju spota potpisuje hvaljeni Filip Dizdar dok su za Pamelin izgled zaduženi njezini stalni suradnici, stilist Ivan Friščić, jedan od najboljih mladih frizera u Hrvatskoj Zvonimir Franić te izvrsna šminkerica Žana Kožul. Pjesma "Kad tad“ njezin je treći singl u samostalnoj karijeri. Kao i prethodna dva singla, i ovaj je autorski, tekst i glazbu potpisuje Pamela, a za aranžman je zadužen Ante Pecotić. Pjesma govori o onom trenutku u životu s kojim su se mnogi susreli, o prekidu veze bez razmišljanja da bi kasnije shvatili da su pogriješili. 

- Ovo je jedna pozitivna pjesma za sve ostavljene ljude. Mislim da bi se s tekstom moglo poistovjetiti puno ljudi. Radi se o onom trenutku u životu kad čovjek nekoga izgubi, a nije ni svjestan što je imao. I tek onda počinje shvaćati što je izgubio. Mislim da se u životu do zadnjeg trena trebamo boriti za ljude do kojih nam je stalo, a ne ih olako puštati - komentirala je Pamela refren pjesme koji glasi "Kad tad ti ćeš znati da si me stvarno volio, a ja neću biti tu da mi kažeš to“.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Zagrebu, većina je snimana na otvorenom, u staroj bubi cabrio te na ulici, a dio u Pompette Coffee Boutique & Lounge Baru. U spotu su se Pameli pridružili i njeni fanovi koje je izabrala putem Facebook fan pagea na kojem ima više od 24 000 fanova. Posebno ju je razveselila najmlađa obožavateljica, devetogodišnja djevojčica koja se pojavila na snimanju te zajedno s Pamelom plesala.

Iz Hercegovine je samo zbog snimanja spota došla i aktualna Miss Hrvatske dijaspore Nikolina Čolak, inače velika Pamelina obožavateljica. Za Pamelin styling pobrinuo se njezin dugogodišnji suradnik i prijatelj, poznati stilist Ivan Friščić dok Pamela u spotu nosi hrvatske dizajnere, Ivana Alduka, ELFS i Dianu Viljevac. Također je nastavila suradnju s frizerom Zvonimirom Franićem, na čiji je nagovor na prethodnom spotu za pjesmu "Mamin sin“ drastično skratila kosu.
Nakon balade "Ti me ne voliš“, Pamelinog prvog singla te brze i vesele pjesme "Mamin sin“, pjesma "Kad tad“ treći je Pamelin singl u solo karijeri. To su pjesme koje će se naći na njenom prvom albumu koji već na veliko priprema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...