Obavijesti

Show

Komentari 0

Preminula plesna ikona 80-ih i 90-ih: Surađivao s Michaelom Jacksonom i Keanu Reevesom

Preminula plesna ikona 80-ih i 90-ih: Surađivao s Michaelom Jacksonom i Keanu Reevesom
3

Poznati plesač bio je rodom iz istočnog Los Angelesa, a tijekom '80-ih i '90-ih godina prošlog stoljeća smatrali su ga jednim od najbitnijih figura ulične plesne scene

VIDEO

Hip-hip plesač i koreograf, Bruno Falcon, javnosti poznatiji pod imenom 'Pop N Taco', u subotu je preminuo u domu u Long Beachu u Kaliforniji. Imao je 58 godina, a preminuo je prirodnom smrću, piše New York Post.

Sestra legende kultnog filma 'Breakin' iz '80-ih potvrdila je njegovu smrt za lokalne medije. Iako službenog nalaza obdukcije još uvijek nema, ona vjeruje da je Bruno preminuo od srčanog udara. 

Keanu Reeves će se zaručiti? Paparazzi ga 'uhvatili' kako kupuje prsten u draguljarnici
Keanu Reeves će se zaručiti? Paparazzi ga 'uhvatili' kako kupuje prsten u draguljarnici

Poznati plesač bio je rodom iz istočnog Los Angelesa, a tijekom '80-ih i '90-ih godina prošlog stoljeća smatrali su ga jednim od najbitnijih figura ulične plesne scene.

- Ljudi jednostavno nisu mogli vjerovati da Meksikanac može 'popati' ( plesati pop) - rekao je jednom prilikom Bruno za časopis Soc!ety Dance Academy i istaknuo kako su ga ostali plesači znali izazivati ispred škole, na zabavama ili tijekom srednjoškolskog plesa. 

- Izašli bi direktno pred tebe, točno pred tvoje lice - otkrio je tada.

Bruno se proslavio kao Electro Rock 1 u breakdance hitu iz 1984. u kojemu je glumio uz repera Ice-T-a i plesača Adolfa 'Shabba Doo' Quinonesa'. Adolf je preminuo nedavno, 2020. godine u 65. godini. 

Osim uloge u kultnom filmu, Meksikanac je surađivao i s legendarnim pjevačem i plesačem Michaelom Jacksonom. Njih dvojica zajedno su plesali u glazbenom videu za pjesmu 'Smooth Criminal', a Bruno je navodno za taj spot koreografirao prepoznatljivi Jacksonov pokret, 'anti-gravitacijski nagib'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijekom karijere plesao je i za Janet Jackson, Lionela Richieja, Chaku Khana i druge. Pojavio se i u dva kratkometražna filma o Jacksonu: 'Captain EO' u režiji oskarovca ​Francisa Forda Coppole 1986. i 'Moonwalker' iz 1988. godine. 

Glumio je i u 'Breakin 2: Electric Boogaloo', a pojavio se i u filmu 'Bill & Ted's Lagus Journey' iz 1991. uz Keanu Reevesa. Za film 'Thumbelina' Dona Blutha, koreografirao je sekvence. Na društvenim mrežama od pjevača su se oprostili prijatelji i bivši suradnici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu