Show

Komentari 4

Preminuo glumac 'Zvjezdanih staza' i filma 'Bonnie i Clyde'

Preminuo  glumac 'Zvjezdanih staza' i filma 'Bonnie i Clyde'

Pollard je tijekom karijere igrao u više od 70 filmova, a na sceni se održao punih 60 godina. Glumiti je počeo u New Yorku pedesetih, kada je na jednom tečaju glume sreo Marilyn Monroe

Glumac Michaell J. Pollard preminuo je u 80. godini, pišu američki mediji. Pollard je umro prije tri dana od posljedica srčane bolesti, a vijest o njegovoj smrti objavio je na Facebooku redatelj Rob Zombie. Pollard je glumio u njegovom kultnom hororu 'Ukleta kuća' iz 2003. 

- Izgubili smo još jednog člana obitelji 'Uklete kuće'. Probudio sam i saznao vijest da nas je napustio Michael J. Pollard. Oduvijek sam volio njegov rad i jedinstvenu prisutnost na ekranu. Bio je jedan od prvih glumaca s kojima sam želio raditi čim sam počeo snimati. Nedostajat će mi - napisao je Zombie. 

Michael J. Pollard ostat će najviše upamćen po ulozi u filmu 'Bonnie i Clyde' u kojoj je igrao C. W. Mossa pa je za izvedbu dobio nominaciju za Oskara i Zlatni globus 1968. Obožavatelji će ga pamtiti i po ulogama u ostvarenjima 'Izgubljeni u svemiru' i 'Zvjezdane staze'. Glumac je tijekom karijere igrao u više od 70 filmova, a na sceni se održao punih 60 godina.

Glumiti je počeo u New Yorku pedesetih, kada je na jednom tečaju glume sreo Marilyn Monroe, koja je u to vrijeme već bila relativno poznata. U jednoj od biografija slavne glumice stoji da je tada jedino Michael J. Pollard imao hrabrosti tražiti je da zajedno uvježbaju jednu scenu. 

Najčitaniji članci