Obavijesti

Show

Preminuo Tarzan iz Noćne more

Preminuo Tarzan iz Noćne more

Tužnu vijest objavili su i na Facebook stranici Nemoguće eMisije, showa koji je okupljao staru Malnarovu ekipu i donedavno se prikazivao, a da su izgubili prijatelja potvrdio nam je i Braco

VIDEO

Nediljko Alagušić-Tarzan iz kultne emisije 'Noćna mora' Željka Malnara je preminuo, potvrdio nam je to Sead Hasanović Braco, njegov nekadašnji kolega i prijatelj.

- Da, nažalost, naš Tarzan je preminuo. Sprovod je u petak na Mirogoju, ići ćemo svi mi koji smo živi - rekao nam je Braco. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Tužnu vijest objavili su i na Facebook stranici Nemoguće eMisije, showa koji je okupljao staru Malnarovu ekipu i donedavno se prikazivao. 

- S jučerašnjim danom nas je napustio još jedan legendarni lik iz ekipe. Puno puta smijali smo se uz njegove nastupe pred kamerama. Hvala za sve... Tarzane, počivaj u miru Božjem - oprostili su se od legendarnog ministra ćudoređa Republike Peščenice. 

Na istom mjestu prisjetili su se i drugih članova koji su preminuli posljednjih godina, poput Ševe, Stankeca te naravno alfe i omege cijelog projekta, Željka Malnara. Braco, Jajan i Cezar još uvijek se povremeno pojavljuju u sličnim formatima pa su tako prošle godine u Podcast Inkubatoru odradili upečatljivo gostovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin