Obavijesti

Show

Komentari 23

Prepoznajete li ga? Popularni voditelj sjetio se osamdesetih

Prepoznajete li ga? Popularni voditelj sjetio se osamdesetih
9

Duško je svojim fotografijama iz osamdesetih godina iznenadio i oduševio obožavatelje, koji su ga 'počastili' komentarima na račun njegova izgleda i rekli kako su fotografije fenomenalne

Hrvatski TV i radio voditelj Duško Ćurlić (51) na Facebooku je objavio svoje dvije fotografije starije od 30 godina te na račun toga dobio brojne komplimente od svojih pratitelja.

- Prije 30 i neku godinu. Kraj 80-ih... Odgovore niti danas ne znam - napisao je u Duško u opis pored fotografija.

- 'Fotke su fenomenalne. Prezgodan si', 'Kakav muškarac', 'Vučeš malo na ovim fotkama na onog lika iz Posljednjeg tanga. Ono,prije nego je pao u depru', 'James Dean? Garant nisam prvi kome vučeš na njega' - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Ćurlić je karijeru počeo na Radiju 101, a u televizijskom eteru prvi se put pojavio krajem osamdesetih godina, u programu Z3 televizije. Tijekom godina snimio je i nekoliko reklamnih spotova te upisao gostujuće uloge u serijama. Nekoliko manjih uloga imao je i u filmovima, dok se na HRT-u profilirao kao voditelj svih većih projekata zabavnog programa.

Voditelj se ugledao na kolegicu Barbaru Kolar (49) i krenuo u borbu protiv kilograma. Na Instagramu je objavio fotografije izmučenog lica, ali i jednu sa smiješkom pa se čini kako je krenuo s dijetom.

- Faze treninga - kratko je komentirao Ćurlić oznojenog lica i zahvalio se treneru. 

Duško i Barbara nedavno su se pozdravili sa showom 'Zvijezde pjevaju'. Kolar se nikada nije sramila svojih kilograma koji su joj često zadavali muke. 

- Ja sam jedna od onih koja se deblja od vode i od kuhanog kelja - našalila se jednom prilikom. U showu 'Zvijezde pjevaju svi su mogli vidjeti njezinu vitku liniju koju zahvaljuje ponajprije, kako kaže, zdravoj prehrani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...