Obavijesti

Show

Komentari 157

(Pre)seksi: Ove godine maštali smo o ovih 12 isklesanih torza

(Pre)seksi: Ove godine maštali smo o ovih 12 isklesanih torza
13

Mišićavi, definirani, glatki ili pak s 'ljubavnim tepihom', sve prolazi na našoj top listi najseksi torza 2014. Jedini 'zajednički nazivnik' im je da su gola i izložena pogledu

VIDEO

Ako ste mislili da je izabrati 12 najseksi torza 2014. bio 'mačji kašalj', prevarili ste se. Žena koje rado pokazuju grudi i stražnjice ima puno više nego muškaraca koji olako pokazuju mišiće za koje su mjesecima naporno dizali utege u teretani. Ipak, dali smo sve od sebe i sastavili listu ljepotana čija smo torza ili gledali kroz mjesece ili ih se pak iz ovog ili onog razloga rado prisjećali.

Stručni žiri

Svoje mišljenje o ovogodišnjoj 'lepezi' seksi torza iznio je i naš redakcijski žiri. Kako je tema više ženska, u žiriju su dvije djevojke, no kako bi sve bilo objektivno i sagledano sa svih strana, 'ubacili' smo i jednog muškarca

Bruno Serdar - Urednik online rubrike Show - koliko god mu to nekad bilo mrsko, gola i isklesana torza tu i tamo mora pogledati. Čisto zbog posla, jel.

Martina Japec - Novinarka online rubrile Lifestyle - žensko je i sasvim dobro vidi. To je dovoljno da bude kvalificirana za članicu žirija koji ocjenjuje torza.

Monika Horvat - Novinarka online rubrile Lifestyle - Uz to što je žena i ima 'oko sokolovo', ima i mišljenje iza kojeg čvrsto stoji. Zna što voli kad je riječ o torzima.

Djevojke i žene - uživajte. Muškarci i momci - ugledajte se i slijedite primjer.

Siječanj - Jared Leto

Najviše pažnje ove godine definitivno je dobio kad se na koncertu u Torontu primio za 'alatku' i svima dao do znanja da je ili nevjerojatno obdaren ili ima parizer zaguran u gaće. Kako ne sastavljamo listu najimpozantnijih muških međunožja, već smo se odlučili pozabaviti se najseksi torzima, Jared (42) je dečko mjeseca za siječanj jer je tada osvojio nagradu SAG za najboljeg sporednog glumca. Glumio je, naime, transvestita zaraženog AIDS-om u filmu 'Dobri dečki iz Dallasa'.

Instagram

Bruno : Mislim da će prije privući žene umijećem joge nego svojim torzom.

Martina : E ovo mi se jako sviđa!

Monika : Ok je, ali previše je ženskast za moj ukus.

Veljača - Jamie Dornan

'50 nijansi sive' najiščekivaniji je erotski triler svih vremena. Nakon svađa na setu i ljubomore među glumcima, snimanje su uspjeli privesti kraju krajem veljače. Jamie Dornan (32) u filmu glumi Christiana Greya, nezasitnog ljubavnika čudnih seksualnih sklonosti. Hrvatski gledatelji premijeru filma o najmračnijim seksualnim fantazijama gledat će na Valentinovo 2015., a dotad možete uživati u pogledu na Dorianov mišićavi torzo.

Calvin Klein

Bruno : Nisam siguran vježba li više trbušnjake ili zavodnički pogled.

Martina : Nešto mi je čudno s njegovim prsima, inače ima prolaz.

Monika : Izgleda previše umjetno, ni photoshop mu ne pomaže.

Ožujak - Matthew McConaughey

Ako postoji vrijeme koje Matthew (45) može opisati kao najbolji period u svom životu, što se karijere tiče, to je definitvno bio ožujak ove godine. Tada je, naime dobio Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Dobri dečki iz Dallasa'. Nagradu je posvetio ocu rekavši da ga sigurno gleda s neba u gaćama i potkošulji s pivom u ruci.

VIDEO

Bruno : Izgleda kao grčki bog.

Martina : Dobro je razvijen, mada meni nema ono "nešto"

Monika : Surferski look mu savršeno pristaje, ali ne i dovoljno za prolaz.

Travanj - Zac Effron

Na Dodjeli MTV Movie Awardsa, Zac (27) je bez imalo srama podigao majicu. Od pogleda na njegov isklesani torzo žene u publici počele su vrištati. On je, naravno, stajao na pozornici i uživao. Uz osvojio je i nagradu za najbolje pokazivanje torza tako da je te večeri zaista bio glavna 'faca'.

Screenshot

Bruno : Podsjeća me na Popaja.

Martina : Totalno bezveze, toliko je zraka u sebe napuhao da će se raspuknuti.

Monika : Samo je jedan Arnold Schwarzenegger.

Svibanj - Orlando Bloom

Nemamo poseban razlog zašto smo Orlanda (37) proglasili 'Misterom svibnja'. Jednostavno smo se prisjetili koliko je njegov torzo zapravo impozantan jer smo dosad već nekoliko puta pisali kako je pokazao mišiće na plaži. Vjerujemo da se slažete, bila bi šteta da ga nismo uvrstili na ovaj popis.

Screenshot

Bruno : Meni se čini da je Orlando klasik i da nema žene koja ne uzdiše za njim.

Martina : Prototip zgodnog muškarca.

Monika : Izgleda super, ne znam zašto ga je Miranda ostavila, Bieber mu nije ni do koljena.

Lipanj - David McIntosh

Budybuilder se proslavio vezom s prsatom Kelly Brook (34). Prekidali su i mirili se nekoliko puta i ona je sad sreću pronašla s drugim. Davida (28) zapamtili smo po preuskom trikou koji je tako ponosno 'isfurao', ali i po nabildanom torzu koji mu je osigurao mjesto na našoj listi. Nekom je prenabildan, nekome baš taman. 'Bacite oko' pa odlučite.

Instagram

Bruno : Imam osjećaj da bi se cijeli ispuhao ako bi ga uboli iglom.

Martina : Ne izgleda mi toliko prenabildano, koliko mi nije nimalo zgodan.

Monika : Izgleda kao da su mu steroidi najbolji prijatelji.

Srpanj - David Beckham

Svake godine bivši nogometaš napravi kampanju za H&M kako bi promovirao liniju donjeg rublja koje dizajnira za taj brand. U srpnju ove godine David (39) je snimio kampanju od koje malo kojoj pripadnici ljepšeg spola neće biti toplo oko srca. Dečki, ako ste ljubomorni, tko vam kriv - krenite u teretanu i primite se posla.

H&M;

Bruno : Vidi se zašto je jedan od najpopularnijih manekena za donje rublje.

Martina : Izgleda mi kao da puno vježba i rezultati su dobri, no i kao da je opsjednut svojim izgledom - što nije baš privlačno.

Monika : Beckham je kao vino, što stariji, to bolji!

Kolovoz - John Stamos

Najpoznatiji je po ulozi ujaka Jesseja u seriji 'Puna kuća'. Ipak, John (51) zna kako i 25 godina nakon završetka emitiranja serije zaintrigirati žene diljem svijeta. U kolovozu nas je tako počastio nizom selfieja na kojima je u prvom planu njegov isklesani torzo. Izgleda impresivno, morate priznati.

Instagram

Bruno : Zar on depilira i prsa???

Martina : Dobro izgleda, nekako prirodno i simpatično.

Monika : Izgleda bolje nego kad je glumio u "Punoj kući".

Rujan - Liam Hemsworth

Teško je biti brat Chrisa Hemswortha (31), s tim se svi slažu. Ipak, Liam (24) se poprilično dobro snašao. Mlad je, zgodan i ima torzo na kojem ima više 'pločica' nego na podu standardne kupaonice. Karikiramo, naravno. Ipak, morate priznati da vam nije neugodno gledati ovog 'macana' bez majice. U rujnu je objavljen službeni trailer za film 'Igre gladi: Šojka rugalica' u kojem Liam ima glavnu mušku ulogu pa se jednostavno čini fer uvrstiti ga u godišnji pregled.

Screenshot

Bruno : Meni je to bezveze.

Martina : Ima širinu, ali je nekako bez oblika. Nit smrdi, nit miriši.

Monika : Djeluje bezlično i nedefinirano.

Listopad - Joe Manganiello

U vezi je sa Sofijom Vergarom (42). To je otprilike dovoljno da se ilustrira koliko je Joe (37) seksi. Kao vukodlak u 'Okusu krvi' stekao je horde obožavateljica, a ove je godine i sam našao jednu ljepoticu koju obožava. Tajnu isklesanog torza Joe je u nekoliko navrata podijelio sa svijetom. Vrlo je jednostavno, kaže - treba vježbati. 'Bacite oko' na Joeov torzo i recite da se sati provedeni u teretani ne isplate. Ne možete to ni izgovoriti, zar ne.

24sata

Bruno : Što reći, ako je zaveo Vergaru, mora da je zgodan...

Martina : Migam mu preko ekrana. Dobar kao 'dobar dan'.

Monika : Kad Sofiji dosadi, neka mi se slobodno javi.

Studeni - Chris Hemsworth

Časopis People ovog je 'boga' proglasio najseksi muškarcem godine. U potpunosti se slažemo s njihovim izborom, bilo bi bedasto da im proturječimo kad su eto, baš 'piknuli' pravog. Od svega što je seksi na Chrisu (31), podsjetit ćemo vas samo na onu scenu iz 'Thora' kad se njegovo božanstvo spusti na Zemlju i nema što obući pa polugol hoda po kući u kojoj živi znanstvenica Jane Foster, koju glumi Natalie Portman, s kojom planira kako će spasiti naš planet. Zaista je božanstven.

Screenshot

Bruno : Kao od stijene odvaljen.

Martina : Zbilja impresivno djeluje njegova veličina, premda nisam ljubitelj nabildanog izgleda.

Monika : Nije ni čudno da je dobio ulogu Thora - boga groma.

Prosinac - Calvin Harris

Calvin ima 30 godina i jedan je od najuspješnijih, a time i najplaćenijih DJ-a na svijetu. Kratko je vrijeme bio u vezi s Ritom Orom (24), a koliko je velikodušan dokazao je time što joj je za rođendan poklonio auto iako ona ne zna voziti. Osim što je uspješan, Calvin je i brutalno seksi. Frajer kao da je znao da nema toga što u hladne zimske dane grije bolje od golog i seksi torza pa je snimio reklamnu kampanju za Armani u kojoj je pokazao svaku 'pločicu' na svom trbuhu. Impresivno. Teško je naći mu minus.

Armani

Bruno: Dečko iz susjedstva...

Martina: Dobar je, ali nije ni do koljena Joeu Manganiellou.

Monika: Savršen poklon za kraj godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni