Obavijesti

Show

Komentari 87

Pretvaraju se u izvanzemaljce: 'Uživamo u mučenju svaki dan'

Pretvaraju se u izvanzemaljce: 'Uživamo u mučenju svaki dan'
7

Za nas ovo nije ekstremno, već je normalno. Na ovaj način vidimo sami sebe. Prvo brijemo glavu, onda stavljamo kontaktne leće koje prekriju cijelu bjeloočnicu, objasnili su dizajneri

Moda nikada nije bila čudnija, izazovnija, a moglo bi se reći i kreativnija nego što je danas. Kanadski brend Matieres Fecales, čiji se osnivači, Hannah Rose Dalton i Steven Raj Bhaskaran, svojim dizajnom razlikuju od svih ostalih, pravi su primjer. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njima nisu strane velike grudi i trudnički trbuh, koji se pojavljuju i istodobno nestaju, a njihova tijela često prelaze u nerealni izgled te se tako pretvaraju u izvanzemaljce.

- Za nas ovo nije ekstremno, već je normalno. Na ovaj način vidimo sami sebe. Prvo brijemo glavu, onda stavljamo  kontaktne leće koje prekriju cijelo oko odnosno bjeloočnicu, a u nekim zemljama su zabranjene. Vrijedno je looka - objasnili su kako teče njihova transformacija. Također, prekrivaju cijelu glavu puderom i briju obrve, koriste superljepilo za glavu, a kako kažu, uživaju u tom mučenju.

- Ovaj izgled smo mogli napraviti i u programima za uređivanje. No, htjeli smo prikazati nekakvu stvarnu i realnu sliku naše ideje - rekao je za Vogue Bhaskaran te nadodao kako on i dizajnerica Dalton žele postići prihvaćanje ovakvog trenda u društvu, a ne gađenje i odbojnost. 

- Prije nego što smo se upoznali, nitko od nas dvoje nije znao kako se šminkati. Ona je opsjednuta oguljenom kožom i zanima ju kako ljudi izgledaju bez kože - dodao je Bashkaran. Dodao je kako bi on želio biti mitološko biće koje još ne postoji ili pak mutacija kombinacije bića. Kaže kako bi tada mogao letjeti i plivati te bi izgledao futuristički i vanzemaljski. S obzirom na to, njihov rad, kako kaže, ima kao cilj stvoriti nešto novo i pomaknuti granice mašte.

Njihov su najuspješniji izum cipele koje imaju petu u obliku roga i mali stalak umjesto potplate kako bi se na njima moglo stajati, a zanimljivo je kako cijena ovih cipela iznosi 50.000 kuna. 

-  Planiramo napraviti verziju cipela dostupniju malim kupcima - objasnili su dizajneri. Postoje i muške verzije ovih cipela, no njihova cijena nije poznata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

 

 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak