Obavijesti

Show

Komentari 0

Približite se glazbi i videu na dosad zaista nedoživljen način

Približite se glazbi i videu na dosad zaista nedoživljen način
1

Too Loud Fest 2018 jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 20. i 21. listopada, a posjetitelje i ove godine očekuje multimedijalni spektakl i bogat program.

VIDEO

Ako tražite odgovor na pitanje gdje kupiti ili složiti moderan audio/video sustav, kako ispuniti svaki kutak svog doma vrhunskim zvukom ili slikom te što odabrati za zvuk u pokretu, ne smijete zaobići ovogodišnji Too Loud Fest.

Too Loud Fest 2018 namijenjen je ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 20. i 21. listopada u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.

Too Loud Fest se i dalje drži ideje da kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe, prezentira glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Festival je i ove godine uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

Što očekivati na Too Loud Festu 2018?

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere i radionice. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači.

Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako je događaj namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan - upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

- Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festu, rekao je Uglješić.

Ekskluzivne premijere, projekcije i nagrade

Kupovinom ulaznice, posjetiteljima je omogućeno prisustvo na koncertima, ekskluzivnim premijerima i prezentacijama, projekcijama, radionicama te sudjelovanje u bogatom nagradnom natječaju.

Gdje kupiti ulaznice?

Ulaznice su dostupne putem online Ticketshop.hr sustava i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb te na Ticketshop.hr prodajnim mjestima.

Pet razloga zašto posjetiti Too Loud Fest

  1. Too Loud Fest najveći je glazbeno-vizualni događaj u Hrvatskoj
  2. Posjetitelji će moći čuti kako zvuči Hi-Fi sustav vrijedan 650.000 eura, najskuplji Hi-Fi sustav ikad javno izložen u Hrvatskoj
  3. Više od 30 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
  4. Ekskluzivne premijere, prezentacije i koncerti tijekom dva dana festivala
  5. Za cijenu ulaznice od 35 kuna, posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane