Obavijesti

Show

Komentari 37

Priča Mrleta i Ivanke: Punici je odlazio na ručak u Turopolje dok je zavodio buduću suprugu

Priča Mrleta i Ivanke: Punici je odlazio na ručak u Turopolje dok je zavodio buduću suprugu
9

Ja sam se skinuo, vjerojatno zbog muzike, što je rezultiralo s 11 godina veze, djetetom, osam albuma, našalio se Mrle o počecima ljubavi s Ivankom Mazurkijević, koju je upoznao dok su pripremali predstavu

VIDEO

Davno prije 'Mame ŠČ' i Eurosonga, Damir Martinović Mrle (61) bio je okorjeli roker, široj javnosti i dalje relativno misteriozan. Mrle i Letovci su onda 'žarili i palili' riječkom Harterom, a ovaj je osebujni pjevač nedjeljama pristojno i pobožno obilazio buduću punicu u Turopolje. Bilo je to prije dvanaest godina, kada je Mrle prohodao s današnjom partnericom, pjevačicom Ivankom Mazurkijević, a o njihovoj je romansi prvi put tada pisao časopis Story.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

mrle izvukao 01:20

Kako su nam ranije otkrili, bilo je to na sceni Gorica, kada su radili na predstavi 'Kiklop' Ivice Buljana. Predstava je bila u tonu opraštanja, rekli su, a Mrle i Ivanka upravo u onom suprotnom.

Rijeka: Mrle i Ivanka Mazurkijevi? uživali u zajedni?koj kavi

- Ivanka je radila glazbu i vodila Klub, ja sam s Letom radio glazbu za tu predstavu. Ja sam se skinuo, vjerojatno zbog muzike, što je rezultiralo s 11 godina veze, djetetom, osam albuma, puno predstava, filmova - ispričao nam je onda Mrle.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 NASTUPA U DRUGOM DIJELU FINALA

Ivanka Mazurkijević podržala svog Mrleta i Let 3: 'Sve je puno šljokica i pozitivne energije'
Ivanka Mazurkijević podržala svog Mrleta i Let 3: 'Sve je puno šljokica i pozitivne energije'

Pjevačica grupe Stampedo i Letovac su od tog trenutka bili nerazdvojni - Ivan­kini česti posjeti Rijeci, zajedničke šetnje i kave na povremenom kvarnerskom suncu te zajednička ljubav prema sceni obilježili su prve mjesece njihove veze.

Zagreb: Ro?endanski party ZKM-a

Par je na početku zaista bio ovijen velom tajnovitosti, a roker je u svom 'điru' slikovito komentirao: 'Najbolje da stavite moju fotografiju u novine i napišete: - Ivanka, hoćeš li mi dati pi...? To je sve što vam mogu komentirati.

Zagreb: Premijera filma Kauboji, adaptacije istoimene kazališne predstave

- Ma, to vam je performans, imitacija života. To vam je život, ponekad gorak, a katkad sladak - rekla je onda, u svom filozofskom stilu Ivanka, koja je tvrdila da, suprotno mišljenju mnogih, ipak nije riječ o samo prolaznoj romansi.

Da zaista nije bilo tako, dokazali su kroz posljednje desetljeće, a Ivanka je na ovogodišnjem Eurosongu oduševljeno podržavala i navijala za svog Mrlu.

Iako su na sceni dugi niz godina, i Ivanka i Damir nikad nisu privlačili pozornost medija pikanterijama iz svojih privatnih života, nego isključivo svojim radom, stoga su njihove reakcije na zanimanje za njihovu intimu bile sasvim očekivane. No zajednički su prijatelji odmah potvrdili da svestrana umjetnica u to vrijeme nije skidala osmijeh s lica, za što je bio zaslužan deset godina stariji Riječanin. 

Par je 2011. dobio kćerkicu Evu, koju vole držati podalje od svjetla reflektora, a vjenčanje su morali otkazati čak tri puta. Posljednji put su zakazali datum 2021., no spriječila ih je pandemija. Kum je trebao biti Mrletov kolega Letovac, Prlja.

Zagreb: Ivanka Mazurkijevi? i Mrle s k?erkicom Evom prošetali po špici

-  To je trebao biti glazbeno-scenski spektakl koji se vrtio oko naše ljubavne priče i važno je reći da bi to bilo prvo NFT vjenčanje. U tom smislu predstavili smo kulturno događanje s premisom poklanjanja jedno drugom umjetnošću. Scenarij, gosti, Novi Vinodolski, Mitan Marina… svi su s nama krenuli u tu avanturu. Ovim putem i njima hvala, ali nećemo ponoviti nešto što nam je tri puta otkazano sudbinom. Idemo u nove programe - ispričali su nam prije dvije godine. 

Da i Mrle i Ivanka uživaju u jednom skladnom odnosu potvrđuju Andrea Matić i Ana Kola iz agencije Weding2book, koje su organizirale njihovo vjenčanje, do kojeg, zbog pandemije i bolesti, nažalost nije došlo.

Uživo iz garderobe Eurosonga, Mrle počeo s pripremama za nastup: 'Krenite s mantrom ŠČ'
Uživo iz garderobe Eurosonga, Mrle počeo s pripremama za nastup: 'Krenite s mantrom ŠČ'

- Surađivati s njima bilo je jedno prekrasno iskustvo. Naime, taj dan vjenčanja je svim mladencima jedan od najposebnijih događaja u životu pa je svima teško palo što se zbog spleta okolnosti nije mogao održati. Ipak, kada govorimo o njima, taj njihov poseban duh i entuzijazam je ujedno veliki pokretač njihovog odnosa kojim su nastavili dalje u istoj ljubavi. Na kraju krajeva, njihovo vjenčanje nikako nije planirano kao klasično vjenčanje pa mi ni dan danas neznamo da li bi se ono u konačnici završilo u onom pravnom, formalnom smislu, s matičarem i konačnom potvrdom da, iako je kao takvo najavljeno u svim medijima. No, od njih se svašta može očekivati i možda je sve skupa samo najava za nešto novo što po tom pitanju u budućnosti planiraju. Možda je sve što se dogodilo samo najava za nešto još spaktakularnije, ne zatvarajmo ta vrata. U svakom slučaju to je vrlo živopisni par, pun tolerancije i obožavanja. Izvrsno se nadopunjuju i odlično motiviraju, spontano i bez napora, što je jako bitno za supružnike koji će se pratiti kroz život - složne su cure iz agencije za vjenčanja.

Dodaju kako se vjenčanje planiralo godinu dana i sve je bilo spremno za taj poseban dan na malom otočiću San Marino kod Novog Vinodolskog.

- Svi uzvanici trebali su doći u bijelom, Mrle je u svom stilu kupio uske bijele hlače, Ivanka je imala ludu kreaciju jedne londonske dizajnerice, Prlja je trebao biti kum, zajedno smo kupovali cipele... Izbor lokacije također je bio poseban i mnogo bi značio za popularizaciju samog kraja. Cijeli scenarij, kulisa i projekt bio je motiv njihovog stvaralaštva. No na samo jutro vjenčanja sve je otkazano zbog bolesti, tj. korone i ostala su samo bijela odijela. No, kao što smo već rekle, od njih možemo očekivati još svašta pa nije isključeno da će u budućnosti na samo svoj, svo,stven način organizirati jednu novu proslavu svoje divne ljubavi - zaključuju.

Mrle se veselio u zlatnoj kadi: Ruljo, u finalu smo Eurosonga!
Mrle se veselio u zlatnoj kadi: Ruljo, u finalu smo Eurosonga!

Mrle je prije Ivanke bio u braku s Jelenom Germuth s kojom je dobio kćer Rožu, a Ivanku je upoznao tek nakon što su predali papire za razvod. 

POGLEDAJTE EMISIJU UŽIVO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško