Obavijesti

Show

Komentari 31

Prica o ljubavi: 'Posvećena sam poslu, nisam zaljubljena...'

Prica o ljubavi: 'Posvećena sam poslu, nisam zaljubljena...'
4

Žene su zasigurno manje zaštićene, izjavila je Natalija koja se potpuno povukla iz politike nakon smrti Milana Bandića. Doživjela je, kako je i sama jednom izjavila, javni linč

Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikada zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, ali cijelo vrijeme sam radila u struci, rekla je za RTL Exkluziv bivša suradnica Milana Bandića i specijalistica ortodoncije, Natalija Prica (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dotaknula se svog posla u struci, ali i politike u kojoj je ženama, kaže, puno teže nego muškarcima.

Zagreb: Gradska skupština još jednom nije uspjela nastaviti 17. sjednicu

- Žene su zasigurno manje zaštićene - izjavila je Natalija koja se potpuno povukla iz politike nakon smrti Milana Bandića. Doživjela je, kako je i sama jednom izjavila, javni linč.

- Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo - rekla je za Gloriju

storyeditor/2022-01-04/Prica_PXL_140721_33684767.jpg

Nakon cijele te dramatične situacije povukla se iz javnosti, može je se vidjeti tek na pokojem eventu ili svadbi. Bila je tako i na vjenčanju Ivane Mišure (33) i Gorana Vlaovića (49).

Natalija Prica o zdravstvenim problemima: Jako me bole leđa
Natalija Prica o zdravstvenim problemima: Jako me bole leđa

- Bilo je prekrasno stvarno, vidjeti dvoje ljude koji ulaze u brak, imaju prekrasnu kćer i jako su sretni - izjavila je Natalija koja trenutačno nije zaljubljena.

Svečana obljetnica chartera Rotary kluba Zagreb Zrinjevac

Podsjetimo, Natalija je jednom prilikom otkrila kako posao stomatologa utječe na njezino zdravlje.

- Najviše volim masaže, s obzirom da sam stomatolog, radim kao specijalistica ortodoncije, često osjećam bolove u leđima, onda najviše volim ići na medicinske masaže i tretmane lica - izjavila je bivša missica za IN Magazin.

Zagreb: Natalija Prica na izboru za Miss Universe 2021. godine