Show

Komentari 32

Prica o ljubavi: 'Posvećena sam poslu, nisam zaljubljena...'

Prica o ljubavi: 'Posvećena sam poslu, nisam zaljubljena...'

Žene su zasigurno manje zaštićene, izjavila je Natalija koja se potpuno povukla iz politike nakon smrti Milana Bandića. Doživjela je, kako je i sama jednom izjavila, javni linč

Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikada zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, ali cijelo vrijeme sam radila u struci, rekla je za RTL Exkluziv bivša suradnica Milana Bandića i specijalistica ortodoncije, Natalija Prica (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

Dotaknula se svog posla u struci, ali i politike u kojoj je ženama, kaže, puno teže nego muškarcima.

- Žene su zasigurno manje zaštićene - izjavila je Natalija koja se potpuno povukla iz politike nakon smrti Milana Bandića. Doživjela je, kako je i sama jednom izjavila, javni linč.

- Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo - rekla je za Gloriju

Nakon cijele te dramatične situacije povukla se iz javnosti, može je se vidjeti tek na pokojem eventu ili svadbi. Bila je tako i na vjenčanju Ivane Mišure (33) i Gorana Vlaovića (49).

- Bilo je prekrasno stvarno, vidjeti dvoje ljude koji ulaze u brak, imaju prekrasnu kćer i jako su sretni - izjavila je Natalija koja trenutačno nije zaljubljena.

Podsjetimo, Natalija je jednom prilikom otkrila kako posao stomatologa utječe na njezino zdravlje.

- Najviše volim masaže, s obzirom da sam stomatolog, radim kao specijalistica ortodoncije, često osjećam bolove u leđima, onda najviše volim ići na medicinske masaže i tretmane lica - izjavila je bivša missica za IN Magazin.

Najčitaniji članci