Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Prijateljice iz Zadra oduševile žiri, a bračni par dobio kritike

Iako su od prvog dana bile vedre i nasmijane te im nula na bodovnoj ljestvici nije predstavljala problem, cure nisu ni sanjale kako će upravo one prve zaslužiti prolaz u top 10

Foto: RTL

U četvrtak navečer, Loreta i Ivana napravile su tri jela koja su prikupila najviše simpatija žirija i gostiju. Njihove fritule od bakalara naišle su na samo pozitive komentare kod žirija koji nije mogao vjerovati da su tako nešto ukusno i domišljato dobili na tanjuru. 

- Fino obrađeno, elegantno, jedan hrabar potez, jako dobro - zadovoljno je pohvalio Pažanin s kojim su se složili svi članovi žirija. Uz fritule, njihova crna palenta sa sipom te tiramisu od limuna također su dobili najviše pohvala od svih kušanih jela te su tako cure zaslužile maksimalnih 5 bodova.

Foto: RTL

Iako su od prvog dana bile vedre i nasmijane te im nula na bodovnoj ljestvici nije predstavljala problem, cure nisu ni sanjale kako će upravo one prve zaslužiti prolaz u top 10.

Iza simpatičnih prijateljica iz Zadra našli su se Robert i Ivan koji su morali zaigrati kviz s Antonelom i Androm kako bi izborili prolazak, što su i učinili.

Foto: RTL

Najmanje bodova i najlošije komentare dobili su Ljiljana i Drago koji nisu oduševili ni goste ni žiri sa svojim predjelom, kao ni desertom.

- Ovo je apsolutni promašaj, skuhali su gotovu paštu i narezali rajčicu - nezadovoljno je prokomentirao Janković njihove špagete napolitana koji su i gostima bili potpuno bezlični i bez okusa. 

Špiček nije birao riječi opisujući desert.

Foto: RTL

- Ajme majko, gospođa je radila 75 minuta desert. Moja kćer ovo za 10 minuta napravi. Isuse i Marijo. Potpuno neuspjelo i ne valja ništa - kazao je Špiček za Ljiljanin desert, a ništa bolje mišljenje nije imao ni za ostale deserte.

'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kuhinja tako je ostala bez Ljiljane i Draga te Antonele i Andra, a u ponedjeljak nas na popularnom kulinarskom trgu očekuju četiri nova natjecateljska para.

Naši partneri pišu
Message