Obavijesti

Show

Komentari 0

Prijave do 7. travnja: Ostvari snove i postani DJ rezident...

Prijave do 7. travnja: Ostvari snove i postani DJ rezident...
1

Burn Studios pokrenuo je program DJ Rezident u sklopu kojeg će trojici sretnika ispuniti san i omogućiti im da postanu DJ Rezidenti u klubu Privilege na Ibizi

VIDEO

Neki od slavnih DJ-eva proslavili su se upravo nastupajući na Ibizi, a sada se ta prilika pruža i hrvatskim talentiranim nadama. Ukoliko ste nadareni, imate strast prema glazbi i oduvijek ste željeli stajati za DJ pultom otoka zabave ovo je jedinstvena prilika za vas.

Burn Studios pokrenuo je program DJ Rezident u sklopu kojeg će trojici sretnika ispuniti san i omogućiti im da postanu DJ Rezidenti na Ibizi. 

Program Burn studiosa DJ Rezident na Ibizi razvijen je u suradnji s vodećim portalom Beatport, najpoznatijim časopisom o elektroničkoj glazbi Mixmagom i svjetskim predvodnikom u glazbenoj izobrazbi, SAE institutom

Novi talenti će imati priliku suočiti se sa svojom konkurencijom i postati jedan od trojice stalnih DJ-eva u klubu Privilege te svoje umijeće pokazati pred deset tisuća ljudi.

Prijave se zaprimaju preko www.burn-studios.com do 7. travnja.

Prvi je korak registracija i prijava profila na stranici te uploadanje najboljih 15 – 20 minuta miksa, pri čemu se svi sudionici moraju koristiti barem jednim singlom s Beatportove Top 100 ljestvice i imati veliku podršku na stranici.

Članovi žirija će od prijavljenih odabrati deset najboljih na osnovu originalnosti, stila i tehnike. Odabrani će potom biti pozvani da pokažu svoju virtuoznost pred publikom na Mix Off eventu u zagrebačkom klubu Lemon 26. travnja. Dvojica sretnih dobitnika u drugom krugu će se sučeljavati  s dvojicom Slovenaca na Electronic Carnevalu u Ljubljani 24. svibnja.

Jedan pobjednik iz Hrvatske ili Slovenije osigurat će si mjesto na Ibizi gdje će, zajedno s ostalim natjecateljima iz cijeloga svijeta marljivo raditi i uživati na International Music Summitu na Ibizi od 23 – 26. svibnja.

Tijekom dana DJ-evi će imati potpun pristup konferenciji gdje će učiti, družiti se i graditi veze s vrhom međunarodne elektroničke scene. Noću će u VIP aranžmanu prisustvovati svirkama najboljih DJ-eva današnjice na službenim partyima IMSa, uključujući Dalt Villa Festival.

U trećem, posljednjem krugu u srpnju, odabrane DJ-eve će pojedinačno poučavati najbolji svjetski DJ-evi na Burn studios’ Residency Bootcampu, šest dana intenzivnoga programa i inspirativnih predavanja te pojedinačnih radionica s vodećim ljudima industrije i mentorima poput Sashe, Luciana, Jamie Jonesa i 2manyDJs.

Trojicu pobjednika će potom odabrati skupina sudaca s Ibize, sastavljena od vlasnika najjačih klubova i promotora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni