Obavijesti

Show

Komentari 50

Prije 15 godina tajile silikone, a danas ih s ponosom 'serviraju'

Prije 15 godina tajile silikone, a danas ih s ponosom 'serviraju'
10

Mnogi celebrityji podvrgnuli su se estetskim operacijama i otvoreno pričaju o tome. No, situacija nije oduvijek bila takva. Nekoć su javne osobe skrivale brojne zahvate...

VIDEO

24sata slavi svoj 15. rođendan, a povodom toga, prisjetili smo se današnjih poznatih lica o čijim se estetskim operacijama nekoć nije moglo čitati...

U borbi s godinama koje su ih stizale zvijezde su i prije 15 godina koristile filere, botokse, a u grudi su stavljale silikone. Međutim, tada je to bila tabu tema, a rijetke zvijezde otvoreno su pričale o estetskim zahvatima. Danas su se stvari promijenile. Pjevačice, glumice, starlete na društvenim mrežama otvoreno pričaju o estetskim operacijama, a fanove svakodnevno iznenađuju provokativnim fotografijama. Pa krenimo redom... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Soraja Vučelić 

Jedna od najpoznatijih crnogorskih starleta Soraja Vučelić (33) bila je na nekoliko plastičnih operacija na koje je gotovo potrošila 150.000 kuna. Prvo se odlučila na povećanje grudi, zatim je stavila silikone u usnice, nos je operirala čak četiri puta, stavila filere u obraze, a kružile su i priče kako je povećala stražnjicu, no to nikad nije priznala. 

Samo skupo: Soraja iskeširala 16 tisuća kuna za novu jaknu...
Samo skupo: Soraja iskeširala 16 tisuća kuna za novu jaknu...

- Na operacije sam se odlučila s 21 godinom jer sam željela promjenu. Potpuno sam zadovoljna izgledom i ne bih više ništa mijenjala - izjavila je Soraja 2011. godine. Ipak nekoliko godina poslije uklonila je silikone iz usnica, jer kako kaže, djevojke s prevelikim usnama izgledaju kao patkice. 

Ava Karabatić 

Bivša Big Brother stanarka Ava Karabatić (31) u reality showu sudjelovala je 2013., a upravo je pred malim ekranima priznala kako je ponosna na silikone koje joj je 2007. kupio otac Ivica (54) kada je išla na svjetski izbor ljepote na Cipar. Otac je operaciju grudi platio 26.000 kuna. 

- Moji silikoni su jedino što imam - izjavila je tada Ava te priznala kako joj nije neugodno da joj otac gleda u grudi s obzirom na to da ih je platio. Splićanka je radila i ostale 'sitne' korekcije poput podizanja jagodica, uklanjanja podočnjaka i stavljanja hijalurona u usnice. 

Maja Šuput 

I kod pjevačice Maje Šuput (39) uljepšavanje je krenulo od silikona. Prije 11 godina povećala je grudi na dvojku, riješila se podbratka, a potom 'otkrila' botoks.

Maja Šuput se opet kostimirala za koncert: 'Lisica je na putu'
Maja Šuput se opet kostimirala za koncert: 'Lisica je na putu'

- Prije godinu, dvije usne su joj bile užasne i izobličene. Sad to donekle izgleda pristojno, no problem su joj obrazi. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je kirurg o pjevačici. 

Barbara Šegetin

Prije nekoliko godina silikone je ugradila i bivša Big Brother zvijezda Barbara Šegetin (30). Inače, povećanje grudi platila je mama Jasenka, a za to je iskeširala čak 2.500 eura. Na istu operaciju se prije godinu dana odlučila i njezina mlađa sestra Tina (28).

- Nisam bila zadovoljna veličinom svojih grudi jer sam imala premale. Nisam napravila ništa vulgarno i nemam ‘balone’ - rekla je tada.

Hana Rodić 

Sudionica realityja Hana Rodić (22) na 'sva zvona' govorila je o operaciji grudi u Turskoj. Prije nekoliko mjeseci obavila je estetsku korekciju povećanja grudi. Svojim novim izgledom ponosno se hvali na društvenim mrežama i iščekuje komplimente mnogih obožavatelja. Stavljala je i hijaluron u usne, ali nedavno je otkrila kako ga je izvadila. 

- Išla sam na vađenje filera iz usana, samo imam efekt koji me malo proljepša - rekla je Hana. 

Kristina Mandarina

Najpopularnija prodavačica mandarina u Hrvatskoj Kristina Penava (20) proslavila se zahvaljujući mandarinama i silikonima.

Kristina Mandarina rastužila je obožavatelje: Smanjit ću grudi
Kristina Mandarina rastužila je obožavatelje: Smanjit ću grudi

Odmah je priznala kako je povećala grudi prošle godine te kako joj je kirurg ugradio 550 cc silikona. Prije nekoliko dana otkrila je kako će ipak smanjiti grudi jer joj otežavaju svakodnevne aktivnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane