Obavijesti

Show

Komentari 24

Prije 20 godina su šetale pistom i dobro se udale...

Prije 20 godina su šetale pistom i dobro se udale...
21

Modna agencija Suzy ove godine slavi 20 godina rada. Kroz agenciju prodefiliralo je mnoštvo manekenki i manekena, ni vlasnica ne zna koliko

VIDEO

Ne sjećam se. Ni ne želim se sjećati, kroz smijeh je rekla Mirna Zidarić nakon što smo joj za kreaciju u kojoj se slikala prije dvadeset godina dok je bila manekenka modne agencije Suzy rekli da naginje sado-mazu.
- Znam da ne može biti nešto takvo. Uvijek je to bilo jako decentno - kaže Mirna, majka dvaju sinova, udana za arhitekta Zorana, brata glumca Ranka Zidarića. Manekenka je postala nakon što je prestala s košarkom zbog ozljede koljena.
- Imala sam 18. Suzy je bila pojam. Bila sam u sedmom nebu jer me zvala u agenciju - kaže Mirna. Manekenstvom se bavila tijekom studiranja prava do 24. godine, dok nije ostala trudna.
- Mjesečno sam znala zaraditi više od roditelja - kaže. Manekenske korake zna i danas jer “to je kao vožnja bicikla”. Modne fotografije ne drži u vitrinama jer su se zagubile po stanu, no sigurno će ih pokazivati unucima.
Modna agencija Suzy ove godine slavi 20 godina rada. Kroz agenciju prodefiliralo je mnoštvo manekenki i manekena. Vlasnica agencije Suzy Josipović ni sama ne zna točno koliko. Ne zna ni kad su baš sve fotografije snimljene, osim ako ne piše na poleđini slike. Tako je Kristina Bradač pozirala 1992. godine. No Suzy točno zna tko je tko na fotografiji, iako su neki na njima neprepoznatljivi.
- To i je bit fotomodela. Da ima sto lica. Ljepota je relativna. Bitan je famozni faktor X - kaže Suzy. Jednom od svojih najboljih manekenki smatra Ivu Radić udanu Balaban.
- Najbolji fotomodel bila bi Sanja Plepelić - kaže. Suzyna najdugovječnija manekenka je Dvina Meler. Suzy već 16 godina organizira i Brod ljepote, a Dvina je na njemu zadnjih 12. Suzy ju je na Brodu učila hodati jer Dvina se zbog karatea prebrzo kretala. Jedno od zvučnijih imena agencije je Tina Morić, Ninina starija sestra. Tina je u Hrvatskoj bila uspješna manekenka, a jednom je sa sobom na Brod povela Ninu. Ninu je potom Tony angažirao u spotu “Tvoje tijelo”. Neke od Suzynih manekenki danas su poduzetnice poput Ivane Nobilo ili umjetnice poput Larise Lipovac. Maneken Stipe Jadrijević je doktor. Suzy iduću subotu u zagrebačkom hotelu Antunović slavi 20 godina agencije.
- Nekim svojim manekenkama i manekenima sam pogubila kontakte kroz sve te godine. Pozivam ih sve da dođu, da zajedno proslavimo - rekla je Suzy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album