Show

Komentari 15

Prije bio dječja zvijezda, a sad nadrogiran provaljuje u garaže

Prije bio dječja zvijezda, a sad nadrogiran provaljuje u garaže

Policajci su brzo stigli do garaže i naredili Weissu, koji je pokazivao znakove da je pod utjecajem metamfetamina, da izađe iz vozila. Policajci su ga priveli i trenutačno je u pritvoru. Jamčevina mu iznosi 350.000 kuna

Glumac Shaun Weiss (41), koji je bio zvijezda mnogih dječjih filmova poput 'Moćne patke', u utorak završio je iza rešetaka, piše Daily Mail. Navodno je provalio u nečiju garažu u Kaliforniji dok je bio pod utjecajem metamfetamina. Policajci su primili poziv da je provala u tijeku.

- Weiss je prisilno razbio prozor na automobilu, koji je bio u garaži, kako bi ušao u njega. Policijski službenici su primijetili razbijeno staklo na podu - piše u priopćenju policije u Marysvilleu. 

Policajci su brzo stigli do garaže i naredili Weissu, koji je pokazivao znakove da je pod utjecajem metamfetamina, da izađe iz vozila. Priznao je da ne živi u toj kući i da automobil u kojem sjedi nije njegov. Policajci su ga priveli i trenutačno je u pritvoru. Jamčevina mu iznosi 52.500 dolara, odnosno 350.000 kuna.

Njegova fotografija iz policije brzo se proširila internetom, a gledatelji filmova u kojima je glumio nisu mogli vjerovati koliko se Shaun izmijenio.

- Uhićen je. Ponovno - samo je jedan od komentara na ovu situaciju. Bio je uhićen i krajem 2018. zbog krađe i tad se bio prijavio na odvikavanje od droge, koje mu, čini se, nije pomoglo. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci