Obavijesti

Show

Komentari 7

Princ Albert je uplovio u Trogir s jahtom od 530 milijuna kuna

Princ Albert je uplovio u Trogir s jahtom od 530 milijuna kuna
3

U jahti se može smjestiti 12 gostiju u šest kabina te posjeduje kino, klub, bazen... Interijer, kao i eksterijer, dizajnirao je Reymond Langton. Tjedni najam iznosi 4,3 milijuna kuna

VIDEO

Nakon što se prije nekoliko dana častio u hvarskom restoranu, Princ Albert II. od Monaka (61) u četvrtak je sa superluksuznom jahtom uplovio u Trogir, javlja Morski.hr. Njegova 61-metarska jahta 'Arience' vrijedna je 530 milijuna kuna, dok tjedni najam iznosi 4,3 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U jahti se može smjestiti 12 gostiju u šest kabina te posjeduje kino, klub, bazen... Interijer, kao i eksterijer, dizajnirao je Reymond Langton. 

Pixsell

Princ Albert posjetio je Hrvatsku i 2009. godine kad se sastao s tadašnjim predsjednikom Stjepanom Mesićem. Ostao je poznat u našim krajevima po humanitarnoj gesti razminiranja Hrvatske. 

Albert je u ponedjeljak navečer posjetio Hvar, a njegovim posjetom se osoblje restorana pohvalilo na društvenim mrežama. 

- Još jedan nezaboravan kraljevski posjet Garifulu. Dnevnik uspomena nastavlja se popunjavati imenima značajnih ličnosti. Albert II aktualni je knez od Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi. Počašćeni smo što nas je odabrala takva važna ličnost i uvjereni smo da smo ispunili njegova očekivanja - stoji uz objavu restorana na njihovoj stranici na Facebooku.

Reuters/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu