Obavijesti

Show

Komentari 2

Princ George: Britanska javnost zavoljela ga je zbog zaigranosti, a on prekida i kraljevske običaje

Princ George: Britanska javnost zavoljela ga je zbog zaigranosti, a on prekida i kraljevske običaje
5

Dolazak malenog Georgea čekali su milijuni koji su znali da im dolazi budući kralj. Danima su novinari i obožavatelji čekali ispred bolnice St. Mary u Londonu, a vijest od rođenju obradovala je sve

VIDEO

Na današnji dan prije 10 godina cijelo je Ujedinjeno Kraljevstvo slavilo. Rodio se maleni princ George, drugi po redu prijestolonasljednik, sin princa Williama (41) i princeze Kate Middleton (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

Dolazak malog Georgea čekali su milijuni koji su znali da im dolazi budući kralj. Danima su novinari i obožavatelji čekali ispred bolnice St. Mary u Londonu, a vijest od rođenju obradovala je sve. Georgeovo rođenje bila je prijelomna vijest u britanskim medijima, a The Sun je sljedeći dan promijenio i ime u čast prijestolonasljednika pa su se nazvali The Son. Malenog princa je kraljevska obitelj predstavila jedan dan nakon rođenja, a ime su objavili nekoliko dana poslije.

Press Association/PIXSELL

Neodoljivo sladak, princ George već je osvojio srca britanske javnosti zbog svoje 'opuštenosti i zaigranosti', a iako bi s napunjenih 10 godina trebao početi izvršavati razne vojne obaveze, Kate (41) i princ William (41) odlučili su da da će princ odrastati kao i svi njegovi vršnjaci.

London: Princ George predvodio je paževe na krunidbi svog djeda

S deset godina, djeca kraljevske obitelji trebaju prihvatiti obaveze u vojnoj službi, nakon čega slijedi i služenje vojnog roka. Ipak, princ George prekinut će ovu sto godina dugu tradiciju. Kako prenosi Daily Mail, George neće trebati nastaviti običaj svoje obitelji. Ipak, nekih će se tradicija pridržavati.

Princeza od Walesa, u jednom je intervjuu otkrila da obožava raditi torte za svoju djecu, iako zbog toga ostane budna cijelu noć.

- Obožavam raditi torte, čak je postala i tradicija da ostanem budna do kasno u noć, pripremim ogromne količine smjese i glazure za tortu, ali volim to - otkrila je Kate, prenosi People.

POGLEDAJTE VIDEO: Pobjednica Survivora pogađa pjesme...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije