Obavijesti

Show

Komentari 15

Princ Harry ekspresno otišao iz Britanije nakon otkrivanja kipa

Princ Harry ekspresno otišao iz Britanije nakon otkrivanja kipa
7

Nakon samo sedam dana što je bio u Ujedinjenom Kraljevstvu, vojvoda od Sussexa ponovno se vratio u Kaliforniju, tvrde strani mediji. Zbog otkrivanja kipa majke ponovno se vidio s bratom

Princ Harry (36) nakon tjedan dana koje je proveo u Londonu, a gdje je došao kako bi s bratom Williamom (39) otkrio kip svoje pokojne majke princeze Diane od Walesa, viđen je kako se ponovno vraća u Ameriku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Primijećen je automobil u kojem je Harry išao na zračnu luku Heathrow i to manje od 24 sata nakon što je s bratom otkrio kip. Uz njega su viđena dva zaštitara na prednjim sjedalima.

Statue of Britain

Diana bi 1. srpnja, da je živa, proslavila 60. rođendan, a kip su braća planirali još nekoliko godina prije nego je Harry napustio svoje kraljevske dužnosti početkom 2020. godine. Ovo im je bio prvi susret nakon sprovoda djeda princa Philipa i čini se da su bili prijateljski raspoloženi. Navodno su nakon događaja čak zajedno popili šampanjac.

Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju Judi James utvrdila je da se po govoru tijela prinčeva vidi da su i dalje snažno povezani i da su obojica bila nervozni pri otkrivanju kipa. Uz to su čitači usana utvrdili su da je William Harryju pred ceremoniju rekao  'Važno je da kip otkrijemo kako spada.'

Stručnjaci s usana otkrili o čemu su prinčevi pričali: 'Govor tijela im je isti, vidi se da su braća...'
Stručnjaci s usana otkrili o čemu su prinčevi pričali: 'Govor tijela im je isti, vidi se da su braća...'

S obzirom na Harryjev ekspresni odlazak, ne može se sa sigurnošću reći jesu li uistinu u tako dobrim odnosima ili je to bila samo predstava za javnost.

Funeral of Britain