Show

Komentari 8

Harry, William i Charles pričali su dva sata: 'Možda se pomire'

Harry, William i Charles pričali su dva sata: 'Možda se pomire'

Harry ostaje u Londonu do srijede, kada kraljica obilježava 95. rođendan, a vraća se početkom srpnja kako bi se pridružio otkrivanju spomenika princeze Diane u palači Kensington

Princ Charles (72) organizirao je privatni razgovor sa svojim posvađanim sinovima nakon sprovoda, a upućeni kažu da je to upravo ono što bi Philip želio, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Charlesova supruga Camilla (73) dvorac je napustila sama sat vremena prije svog muža, koji je ostao sa s Williamom (38) i Harryjem (36). Izvori tvrde da je to potaknulo nadu u početak rješavanja problema među braćom.

Harry bi u Londonu trebao ostati do srijede, kada kraljica obilježava 95. rođendan. Vratit će se početkom srpnja i pridružiti Williamu na otkrivanju spomenika princeze Diane u palači Kensington.

Inače, čitači s usana, koji su pregledali snimku razgovora braće koje su zabilježile kamere, tvrde da je Harry rekao Williamu da je sprovod bio 'onakav kakav je želio', a on mu je odgovorio: 

- Da, bilo je sjajno, zar ne?

Uz to, britanski mediji prenose kako čitači tvrde i da je William kasnije rekao Harryju da je cijela ceremonija bila prelijepa, a naročito pjesme koje je, kao što smo već izvijestili, izabrao sam princ Philip. 

Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je kako su braća našla utjehu jedan u drugome poslije emotivne mise i kako su izgledali 'opušteno' u 'prirodnom trenutku jedinstva' dok su razgovarali poslije sprovoda. 

- Vidjeli smo Harryja kako baca pogled prema Williamu prvi put kada su izašli iz kapelice i oprostili se s domaćinima, ali kada su William i Kate krenuli, Harry ih je sustigao i hodao s njima. Poslije nekoliko trenutaka Kate se povukla i ostavila njih dvojicu da razgovaraju sami u naizgled opuštenoj atmosferi - rekla je James. 

Podsjetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon intervjua koji su Harry i Meghan dali Oprah Winfrey (67). U razgovoru je Meghan optužila kraljevsku obitelj za rasizam, a Harry je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sustavu iz kojeg nemaju mogućnost izaći.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Princ Harry navodno je kontaktirao svoju obitelj prije dolaska u Veliku Britaniju iz SAD-a, prvi put nakon godinu dana, kako bi riješili nesuglasice prije djedove sahrane. Meghan nije smjela doći zbog rizika od vožnje avionom u visokom stupnju trudnoće.

Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci