Show

Komentari 3

Princ Harry stalno napada oca Charlesa da bi se osjećao moćno

Princ Harry stalno napada oca Charlesa da bi se osjećao moćno

Princ Harry nije u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji otkad se odselio u Ameriku. Stručnjaci tvrde da princ od Walesa neprestano napada Charlesa da osjeti moć nakon što mu ga je otac prestao financirati

Princ Charles (73) i njegov sin, princ Harry (37) mjesecima nemaju dobar odnos. Osim što je Harry u dvosatnom intervju kod Oprah Winfrey (67) u ožujku rekao kako je kraljevska obitelj financijski odbacila njega i Meghan Markle (40) te kako su njegov otac i brat William (39) zarobljenici koji nemaju priliku otići, opet se “zakuhalo”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Harry je prekinuo sve odnose s poduzetnikom, milijunašem Mahfouzom Mareijem Mubarakom bin Mahfouzom godinu dana prije nego što mu je princ Charles uručio viteško odlikovanje Reda Britanskog Carstva. Harry smatra da očev prijatelj, samozatajni bogataš, ima skrivene namjere i da na sve načine želi iskoristiti moć kraljevske obitelji, pišu britanski mediji.

storyeditor/2021-12-14/PXL_WEN_251218_23087037.jpg

- Čini se kako Harry mora neprestano napadati oca kako bi se osjećao moćno, posebno sad kada mu Charles ne daje velike iznose. Nije otkrio kad je i koga upozorio na kredibilitet milijardera niti je spomenuo da su Meghanine dijamantne naušnice upravo njegov poklon - rekla je kraljevska biografkinja Angela Levin. Govoreći o odnosu s ocem, princem Charlesom, Harry je ranije rekao kako tu ima “puno posla”.

Global Citizen Fstival 2021

Harry je kod Oprah otkrio kako mu je obitelj 2020. smanjila prihode kad su se iz Londona odselili u Kaliforniju, što je zapravo njega i Meghan “prisililo” da potpišu multimilijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem, iako se isprva oslanjao na nasljedstvo majke Diane.

- Neki članovi su predlagali da se Meghan vrati glumi jer da nemaju dovoljno novca da i nju plaćaju - tvrdio je princ. Osim toga, opleo je po obitelji optužujući ih da su odbili pružiti podršku njegovoj supruzi kad se suočavala s rasizmom, dodajući kako je on sam bio zarobljen od kraljevske obitelji sve dok nije upoznao Meghan, koja ga je, kako je rekao - spasila.

- Pokojna majka Diana bila bi ljuta, ali i tužna jer sam morao napustiti kraljevsku obitelj, no bila je svjesna da bi moglo doći do toga - rekao je tad Harry.

Najčitaniji članci