Show

Komentari 15

Princa Williama proglasili su najseksepilnijim ćelavcem na svijetu i izazvali lavinu kritika

Princa Williama proglasili su najseksepilnijim ćelavcem na svijetu i izazvali lavinu kritika

Nakon što je The Sun Williama proglasio najseksi ćelavim muškarcem, društvenim mrežama 'eksplodirali' su negativni komentari ljudi koji smatraju da postoji čitav niz imena koja zaslužuju tu titulu više od njega

Princ William (38) je proglašen najseksi ćelavim muškarcem svijeta. Titulu je dobio prema odabiru tabloida The Sun koji je u istraživanju analizirao članke i pretraživanja na Googleu te tražio one koji su sadržavali ključnu riječ 'seksi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tabloid je došao do rezultata da se princ William uz riječ 'seksi' pojavljuje u 17.6 milijuna upisa.

U top 5 najseksi ćelavih muškaraca svijeta našli su se - Mike Tyson (54), Jason Statham (53), Pitbull (40) i Michael Jordan (58), a u top 10 ušli su Floyd Mayweather (44), John Travolta (67), Bruce Willis (66), Dwayne Johnson (48) i Vin Diesel (53).

Nakon ove objave društvenim mrežama odjeknule su burne reakcije, i to mahom - negativne. 

- Stanley Tucci, osvetit ću te - piše jedna tviterašica uvjerena da je ovu titulu trebao dobiti glumac Stanley Tucci, zvijezda filmova The King's Man i Vrag nosi Pradu.

- Ne dok Jason Statham ima puls - napisao je drugi razočarani tviteraš. 

I dok su mnogi, izgleda, iskreno razočarani ovim odabirom, drugi su se odmah počeli šaliti na račun toga da je titulu trebao odnijeti Jason Alexander (61), poznat kao George Constanza iz serije Seinfeld. 

Istraživanje je, inače, inicirala kirurška skupina pod nazivom Longevita koja se bavi transplantacijom kose. 

Najčitaniji članci