Obavijesti

Show

Komentari 14

Princeza Kate izašla je iz bolnice

Princeza Kate izašla je iz bolnice
4

Princeza Kate u bolnici je bila na operaciji abdomena, no i dalje se ne znaju detalji. Njezine obožavatelje zabrinula je činjenica da se nakon operacije mora oporavljati dva tjedna u bolnici, a sada ide na kućnu njegu

VIDEO

Kako javljaju britanski mediji, princeza Kate Middleton (42) izašla je iz bolnice. Ona je bila na operaciji abdomena, nakon čega se još dva tjedna oporavljala u toj privatnoj klinici u Londonu. 

- Princeza Walesa vratila se u Windsor gdje će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele se zahvaliti cijelim timu u Londonskoj klinici, posebice posvećenim zaposlenicima koji su pružili svu potrebnu njegu - poručili su iz palače Kensington te dodali da je obitelj zahvalna na svim dobrim željama. 

Iako sada odlazi na kućnu njegu, ne očekuje se da će se Kate pojaviti na svojim dužnostima u javnosti prije Uskrsa. I njezin suprug, princ William, nije se posljednjih dva tjedna pojavljivao u javnosti. 

London: Princeza Kate u haljini Alexandera McQueena s obitelji stigla je na krunidbu

Javnost i dalje ne zna detalje princezine operacije ni zdravstvenog stanja koje je dovelo do toga. Posebice ih je zabrinula činjenica da će se Kate u bolnici oporavljati čak dva tjedna. 

Otkrili su zašto je Kate tajila svoju operaciju, dok je kralj Charles objavio vijest o svojoj
Otkrili su zašto je Kate tajila svoju operaciju, dok je kralj Charles objavio vijest o svojoj

- Zvuči ozbiljno s obzirom na vrijeme koje joj treba da se oporavi. Ali ona je u dobrim rukama i imat će mnogo brige i podrške kod kuće i mlada je žena u formi - rekao je ranije za People izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Kralj Charles predvodio ceremoniju sje?anja na poginule britanske vojnike

-  Liječnici su nevjerojatni, pomažu joj da se oporavi i ponovno stane na noge. Nakon operacije abdomena potrebno je puno strpljenja, a to je u početku pomalo zastrašujuće - također je kazao izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Camilla posjetila kralja Charlesa u bolnici 01:02

U bolnici je i dalje svekar princeze Kate, kralj Charles, koji je prije nekoliko dana došao zbog operacije prostate. Kako su izvijestili tada iz Buckinghamske palače, kralj ima problema s povećanom prostatom, a zahvat je unaprijed dogovoren. 

Britain's King Charles is treated for an enlarged prostate, in London

Kralj je bio u istoj klinici kao i Kate, te ju je posjetio kada je došao. Njemu je u posjetu već nekoliko puta stigla kraljica Camilla. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili