Obavijesti

Show

Komentari 14

Princeza od Monaca ne može roditi i osigurati nasljednika?

Princeza od Monaca ne može roditi i osigurati nasljednika?
5

Prema pisanju francuskog dnevnog lista Voici, princeza Charlene (34), navodno je u depresiji jer ne može roditi i princu Albertu od Monaca (54) osigurati nasljednika

VIDEO

Supruga princa Alberta od Monaka (54), princeza Charlene (34), navodno je u depresiji jer mu ne može podariti nasljednika, piše francuski dnevni list Voici. 

- Charlene je temu trudnoće proglasila tabuom u cijeloj kraljevskoj palači. Možda ima veliki osmijeh na službenim primanjima, no frustrirana je i pod velikim stresom. Pitanje oko nasljednika sve više je opterećuje - otkrio je izvor.

Iako Albert već ima dvoje djece oni ne mogu biti nasljednici jer nisu rođeni u braku. Sina Alexandera (7) Albert je dobio sa stjuardesom Nicole Coste dok je kćer Jazmin rođena (20) iz kratkotrajne afere s Amerikankom Tamarom Rotolom.

Prije vjenčanja krenule su glasine da je par sklopio tajnu nagodnu po kojoj će Charlene dobiti rastavu ukoliko rodi nasljednika. 

- Charlene će mu osigurati nasljednika, a ako stvari ne pođu po planu, ona će dobiti velikodušnu novčanu naknadu - tvrdili su izvori prije vjenčanja.

Pisalo se da je htjela pobjeći nekoliko dana prije vjenčanja, no nije uspjela jer su joj njegovi tjelohranitelji uzeli putovnicu. Na vjenčanju je plakala i nije izgledala sretno. Razlog tome navodno su bile njegove brojne afere koje se nije trudio sakriti.

Od vjenčanja je navodno htjela odustati i jer je u medijima nekoliko dana prije svadbe procurila informacija da Albert ima još jedno izvanbračno dijete.

Par se ipak vjenčao u srpnju prošle godine, a Charlene je supruga pratila na DNK testiranje kako bi se utvrdilo da nije otac trećeg izvanbračnog djeteta.

Charlene je nakon vjenčanja u intervjuu za Today show sve te glasine nazvala gnjusnim lažima. Prije nego je upoznao bivšu plivačicu, Albert je bio u vezama s brojnim slavnim ženama, kao što su Brooke Shields i supermodel Claudia Schiffer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...