Obavijesti

Show

Komentari 26

Princu je najteže bilo kad je saznao tko mu je pravi otac

Princu je najteže bilo kad je saznao tko mu je pravi otac
6

Iako ga je to pogodilo, on se s Charlesovom tvrdnjom hrabro nosio. Hewittu se divio sve do trenutka dok medijima nije prodao svoju priču o ljubavi s njegovom majkom

VIDEO

U trećem dijelu njegove nove biografije  'Harry: The People’s Prince' koju je napisao Chris Hutchins, otkriveni su detalji iz prinčevog djetinjstva te koliko je obožavao Jamesa Hewitta, kapetana kraljevske konjice za kojeg su mnogi tvrdili da je on njegov pravi otac, a ne princ Charles. Diana se s Hewittom navodno upoznala 1986. godine, a princ je rođen 1984. godine. 

Prošlo je tako više od 20 godina otkako je u Harryjev  (28) život ušao prvi čovjek koji ga je potaknuo, a vjerojatno i inspirirao da postane vojnik. Riječ je upravo o spomenutom Jamesu Hewittu. Od trenutka kad ga je upoznao, Harry je prema Hewittu osjećao strahopoštovanje. Iako je bio tek maleni dječačić, princ nije mogao ne čuti priče o njegovom vojničkom životu. Bio je oduševljen kad je nakon kupanja s maminim prijateljem mogao razgovarati o njegovim vojničkim doživljajima. Dok je William preferirao zagonetke i puzzle, Harry se igrao lutkama vojnika i s tenkovima. Omiljeni odjevni predmet bila mu je minijaturna uniforma koju je Hewitt dao napraviti posebno za njega. Stalno je govorio da će kada odraste biti vojnik. 

Bio je neutješan kad ih je Hewitt zbog obaveza napustio i otišao u inozemstvo. I sama Diana jednom je prilikom izjavila da je u Jamesa bila zbilja zaljubljena. 

Njegova majka je započela vezu s Jameyom Gilbeyem za kojeg je mali princ rekao da mu nije zabavan. 

Nije bio impresioniran ni majčinim ljubavnikom i doktorom Hasnatom Khanom. Bio je ugodan i pristojan, ali nije bio hrabri vojnik. James Hewitt vratio se 2002. godine i objavio, kako unatoč brojnim nagađanjima, on nije Harryjev otac. 

- Uvjeravam vas da nisam iako je boja kose slična mojoj i iako svi govore da smo jako slični. Nikada nisam poticao ove usporedbe. Bio sam s Dianom dugo vremena, ali moram to razjasniti jednom zauvijek. Ja nisam otac princa Harryja - rekao je  priopćenju James Hewitt te dodao da je Harry već bio dijete kad je on upoznao Dianu. 

- Moram reći da je Harry zgodniji nego što sam ja ikad bio - rekao je tada Hewitt, no postoje mnogi koji ni danas ne prihvaćaju to njegovo obraćanje javnosti. 

- Nedavno sam bio za stolom s Hewittom. Kada ga pogledate u oči, to je kao da gledate u Harryja. Nema razlike - tvrdi jedan intelektualac. Za Harryja ova objava nije došla kao iznenađenje. S obzirom na to da je princ Charles znao kako glasine mogu biti okrutne, pozvao je Harryja na razgovor. Upozorio ga je što će ljudi pričati i uvjerio ga da te glasine nisu istinite. To je, prema pisanju Daily Maila, bio jedan od najtežih trenutaka u životu princa Harryja. Iako ga je to pogodilo, on se s tom Charlesovom tvrdnjom hrabro nosio. Harry se Hewittu divio sve do trenutka dok medijima nije prodao svoju priču o ljubavi s njegovom majkom, a detalje njihove veze opisao je i u knjizi 'Ljubav i rat'. 

Božić u Afganistanu? 'Ma ništa mi ne fali'

Topao, hrabar i impulzivan, ali istodobno i jako karizmatičan, tako svi koji ga znaju opisuju princa Harryja. Ukućani su se uvijek pitali gdje je jer bi čestom netragom nestao. Ni kad je odrastao nije se puno promijenio. Uvijek je radio sve po svome. Kad se kraljevska obitelj 2007. godine pripremala za božićnu proslavu, Harry je bio u južnom Helmandu, ratom razorenoj i najopasnijoj afganistanskoj pokrajini. 

- Nismo mogli vjerovati kad je došao, nije bilo nikakvih posebnih mjera sigurnosti. Došao je kao i svi ostali vojnici. Riječ je bila o princu, a on je tražio da ga se tretira kao i sve ostale - otkrio je pukovnik Bill Conor. Princ je tada bio u središtu opasnih okolnosti, no on nije bio previše razočaran što vrijeme za blagdane ne provodi s obitelji. 

- Što mi najviše nedostaje? Iskreno, ništa. Ne znam što sam previše propustio. Imam glazbu, svjetlo, hranu, bezalkoholno piće. Lijepo je biti ovdje i družiti se s dečkima - otkrio je Harry u jednom od intervjua. Psihijatar kojeg je posjećivala Harryjeva majka, princeza Diana vjeruje da je prinčev izbor karijere izravan odgovor na njegovu kraljevsku pozadinu. 

- Harryjevo inzistiranje za odlazak u rat i život u opasnim i neugodnim uvjetima u Afganistanu govori o njegovoj želji za stjecanjem iskustva izvan okvira njegovog odrastanja. Iskreno, mislim da mu je kraljevski način života bio dosadan, kao i ono što ostatak svijeta očekuje od njega - rekao je Frankie O'Leary. 

- Harry nikad nije pokazivao emocije dok je obavljao svoj vojnički posao. Sudjelovati u ratu u jednu ruku znači i potiskivati emocije, a on je pokazao da to može - dodao je liječnik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega