Obavijesti

Show

Komentari 2

Prisjetila se svih bivših ljubavi: Svi muškarci fatalne tete Ruže

Prisjetila se svih bivših ljubavi:  Svi muškarci fatalne tete Ruže
1

Tijekom razgovora s Aleksandrom, Ruža se prisjetila života sa svojim bivšim supruzima. Prvog je jako voljela, drugi joj je spasio život, a s posljednjim je veže samo prezime

VIDEO

Ružin prvi suprug, Carlo Del Monico, bio je naočit, šarmantan i vrhunski ljubavnik, no njihov brak nije dugo potrajao. Bio je veliki kockar, a nakon rastave braka, Ruža je jedva ponovo stala na svoje noge jer je godinama poslije vraćala njegove dugove. Carlo je bio jedini muškarac kojeg je Ruža ostavila.
 
Drugog supruga, Urlicha von Hausa, upoznala je u logoru. Naime, naočiti Nijemac izvukao ju je iz ralja smrti, a zbog nje se odrekao državljanstva, dezertirao i promijenio ime. No, Ruža se i dan danas kaje što mu je to dozvolila jer je od grofa mogla naslijediti i titulu i vrlo vrijednu imovinu. Urlich je umro iznenada – zakazalo mu je srce.

- Umro je od sreće. Bio je to kratak brak – on je htio biti junak, a ja sam se željela izvući iz blata. I našli smo se… - priznala je Ruža Aleksandri.


 
Aleksandar Lang trebao je biti Ružina treća sreća. Bio je poznati mecena i kolekcionar. Vrlo bogat i pametan, no s Ružom nije dijelio tajne svog poslovanja. Čak štoviše, nitko nije znao porijeklo njegove imovine i pokretnina. Bio je stariji od Ruže, nije bio markantan i lijep, ali su ga krasile mnoge vrline. Cijenio je ljepotu i umjetnost, estetiku.
 
Suprug broj četiri bio je doušnik kojeg su se svi bojali. Kako Ruža kaže, gaće su se tresle ljudima zbog tog Udbaša. Na poslu je bio vrlo opasan, dok je kod kuće bio 'manji od makovog zrna'. Ruža je znala koga njezin suprug špijunira i što će se s njima dogoditi. No nije se previše petljala jer su je mnogi molili za pomoć.
 
Erik Bauer bio je Ružin posljednji, peti suprug. Njega je najmanje voljela, ali je zato prezime zadržala jer, kako kaže, 'krvavo ga je stekla'.

Ružin posljednji udvarač, Franjo Bužan, već je tridesetak godina moli da se uda za njega. Hoće li Ruža popustiti i udati se po šesti put, 'u nadi da je posljednji'?

Ne propustite novu epizodu serije 'Prava žena' večeras u 20 sati na RTL-u.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega