Show

Komentari 7

Prljavci juniori su oduševljeni: 'Očevi su nam prave zvijezde'

Prljavci juniori su oduševljeni: 'Očevi su nam prave zvijezde'

Cijeli bend bio je jako emotivan kada je na velikom ekranu ugledao nedavno preminulog basista Dubravka Voriha

Nakon jučerašnje premijere filma Prljavo kazalište - XL World Tour Finale - Stadion Zagreb u zagrebačkom kinu Kaptol Cinema, članovi legendarne grupe nisu mogli sakriti oduševljenje filmom. 

- Još sređujem dojmove. Veseli me što imamo dokument o atmosferi slavljeničkog koncerta, što su vjerno prenesene emocije Prljavaca i publike - izjavio je pjevač Mladen Bodalec (60).

Rokeri su s obiteljima gledali film redatelja Davora Levickog, a u kinu su bila skoro sva njihova djeca, koja kad god mogu pohode koncerte svojih očeva i galame u prvim redovima.

- Ne znam zezaju li me ili ne, ali moji svaki dan govore 'tata, ti si zvijezda'. Zvuče i pomalo ironično - smije se Bodalec.

Cijeli bend bio je jako emotivan kada je na velikom ekranu ugledao nedavno preminulog basista Dubravka Voriha. Fenomenalnih 40 godina Prljavo Kazalište je obilježilo nizom koncerata te velikom australskom i američko - kanadskom turnejom. Veliko finale bilo je u Zagrebu na jednom od rijetkih koncertnih prostora koje dotad nisu osvojili - nogometnom stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Pjevali su pred 35 tisuća obožavatelja i odsvirali hitove koji su im obilježili karijeru. Za njihove koncerte ulaznica nema nikad dovoljno. Procjenjuje se da je i 7. listopada 1989. na tadašnjem Trgu Republike bilo više od 200.000 ljudi. U studenome ove godine u Areni će proslaviti obljetnicu najvećeg nastupa u hrvatskoj povijesti.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Najčitaniji članci