Obavijesti

Show

Komentari 22

'Probali su me navući na drogu i alkohol, ali nisam popustila...'

'Probali su me navući na drogu i alkohol, ali nisam popustila...'
3

KAO 'SLATKA MALA' Brooke Shields je već s 14 godina tulumarila u noćnim klubovima. Zabavljala se s transvestitima, ovisnicima o kokainu, striptizetama...

VIDEO

Postala sam zvijezda u 12. godini nakon što sam se skinula za ulogu djevojčice prostituke u filmu ‘Slatka mala’. Poslije toga su me pozivali na promocije i otvaranja klubova. Svi su željeli da uz njih bude klinka koja glumi kao da ima 30 godina karijere, rekla je Brooke Shields (47) američkom časopisu Haute Living.

Brooke je s 14 godina počela izlaziti u kultni njujorški klub Studio 54. Ondje se okupljala krema tadašnjeg društva i noćnog života.

- Pokojni slikar Andy Warhol brinuo se o meni kad bi me ondje vidio. Želio me je zaštititi od dekadentnog svijeta u koji sam ušla tako mlada - kaže Brooke, kojoj su već tada prilazili muškarci i nudili je kokainom želeći seks s njom. Kaže da im nikada nije popustila.

- Znalo je biti i zabavno. Obožavala sam gledati ekstravagantne transvestite u raskošnim kostimima kako se šepire na podiju - kaže Brooke, koju je pokojna majka Teri poticala da se pojavljuje na mjestima na koja izlaze slavni.

- Mislila je da će mi to pomoći u karijeri. Moja majka je bila alkoholičarka koja me je ubacila u svijet šoubiznisa kad sam imala tek 11 mjeseci - rekla je Brooke, koja je karijeru započela snimajući reklame. Za razliku od većine dječjih glumaca, rana slava nije ju upropastila.

- To mi je bilo poput igre. Andy Warhol mi je pričao o Marilyn Monroe, gledala sam Micka Jaggera kako se pravi važan. Odrastala sam uz njih, a i oni uz mene - zaključuje Shields.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina