Obavijesti

Show

Komentari 2

Probudili nostalgiju: Gooniesi su se okupili nakon 35 godina

Probudili nostalgiju: Gooniesi su se okupili nakon 35 godina
6

U osnovni, povezali su se svi oni koji su još uvijek živi: Sean Astin (49), Josh Brolin (52), Corey Feldman (48), Joe Pantoliano (68), Robert Davi (68) i redatelj Richard Doner (90)

VIDEO

Svijet je i dalje 'zarobljen' u kućama, a neki su se u višku slobodnog vremena zavalili u krevet i gledaju filmove. Vjerojatno se mnogi sjećaju jednog od omiljenih filmova, 'The Goonies', koji je sada već star 35 godina, a kako bi ekipa to proslavila, sada su se ponovno okupili. 

No, okupili su se na način kako većina tijekom izolacije radi - putem videopoziva. Glumac Josh Gad (39) okupio je ekipu u kojoj se pobudila nostalgija i započeli su razgovor.  Navodno će biti pokretač nove serije 'Reunited Apart', iako još nije sigurno hoće li to raditi ponovno ili je ovo jednokratan posao jer je veliki obožavatelj filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U osnovni, povezali su se svi oni koji su još uvijek živi: Sean Astin (49), Josh Brolin (52), Corey Feldman (48), Joe Pantoliano (68), Robert Davi (68) i redatelj Richard Doner (90).

Video su snimili u korist The Center for Disaster Philanthropy. Scenarist Chris Columbus (61) našalio se kako postava bolje glumi na ovom okupljanju nego u filmu, a ostatak ekipe rado se pridružio u prepričavanju zgoda sa snimanja filma. U jednom trenutku upitali su producenta Stevena Spielberga (73) hoće li snimiti nastavak s originalnom postavom filma. 

- Svakih nekoliko godina dođemo na ideju, ali onda ubrzo shvatimo kako ona ne drži vodu -  priznao je Spielberg.



'The Goonies' je pustolovni film koji govori o grupi djece koja je odlučila pronaći davno izgubljeno gusarsko blago, nakon što su otkrili staru gusarsku kartu. Na putu do cilja, bore se s Fratellima, zločinačkom obitelji koja također traži blago.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode