Obavijesti

Show

Komentari 24

Umro pjevač benda koji je imao hit '80-ih. Svi smo ga pjevušili

Umro pjevač benda koji je imao hit '80-ih. Svi smo ga pjevušili
3

Ocasek i bend 'The Cars' u travnju prošle godine dobili su svoje mjesto na 'Kući slavnih Rock and Roll-a', kao 'savršena kombinacija novog vala i klasičnog roka'

Pjevač popularnog američkog rock benda 'The Cars', Ric Ocasek preminuo je u nedjelju poslijepodne u dobi od 75 godina. Ocaseka je pronašla supruga Paulina Porizkova (54) oko 16 sati u njihovoj kući u New Yorku.

Glazbenik je bio bez svijesti, a Hitna pomoć ga je na licu mjesta proglasila mrtvim. Za sad nisu poznati detalji, no čini se kako je Ocasek umro prirodnom smrću. 

"Florence Foster Jenkins" New York Premiere

Ocasek i bend 'The Cars' u travnju prošle godine dobili su svoje mjesto na 'Kući slavnih Rock and Roll-a', proglasivši ih kao 'savršenu kombinacija novog vala i klasičnog roka'. 

Lollapalooza Music Festival 20th Anniversary - Day Two

- Predivan je osjećaj biti prihvaćen od strane vršnjaka i stajati pored velikih imena u Kući slavnih - izjavio je tad Ocasek. Američki bend na sceni se pojavio sredinom 70-tih, točnije 1976. godine u Bostonu, a dvije godine kasnije izdali su album s pjesmama 'My Best Friend's Girl' i 'Drive' koji ih je proslavio. 

Pokretanje videa ...