Show

Komentari 26

Prošlo je deset godina od prve epizode serije 'Igra prijestolja'

Prošlo je deset godina od prve epizode serije 'Igra prijestolja'

U prvoj sezoni, nakon neočekivane smrti omiljenog Neda Starka, gledatelji su znali da mogu očekivati šokantne obrate u seriji, kao i brzu promjenu likova

'Igra prijestolja' najpopularnija je serija svih vremena, s mnoštvom nagrada i milijunima obožavatelja diljem svijeta. Zadnja, osma sezona dočekana je s velikim nestrpljenjem, ali je većinu obožavatelja ostavila razočaranima:

- Jedva čekam ponovno pogledati seriju, ali bez zadnje sezone naravno - komentiraju fanovi na Instagramu HBO-a. 

HBO je na svom Instagram profilu pozvao na 'ice walk', maraton serije, za koju bi trebalo čak tri dana i 16 minuta neprestanog gledanja da bi se pogledala od početka do kraja. 

U prvoj sezoni, nakon neočekivane smrti omiljenog Neda Starka, gledatelji su znali da mogu očekivati šokantne obrate u seriji, kao i brzu promjenu likova. Autor fantastičnih romana R. R. Martin (72) rado je šokirao svoje čitatelje, a potom i gledatelje.

Obožavatelji se slažu kako su najbolje scene upravo i najšokantnije poput one zapamćenog 'Crvenog vjenčanja', scene u kojoj su do tada glavni likovi obitelji Stark, iznenadno nasilno ubijeni. 

HBO je najavio tri spin-offa serije o kojima nema puno informacija, no u centru jednog bit će popularna obitelj 'Targaryen'.

 

Najčitaniji članci