Show

Komentari 12

Prosvjedovali Blaž iz 'Večernje škole' i rekorderka iz realityja: 'Tužno je živjeti s roditeljima'

Prosvjedovali Blaž iz 'Večernje škole' i rekorderka iz realityja: 'Tužno je živjeti s roditeljima'

Ljubiteljima reality formata nije promaknulo ukazanje Jasmine Milaković (35), koju su gledali u 'Ljubavi na selu', 'Shopping kraljici', na 'Farmi', a bilo je tu još gledateljima prepoznatljivih lica s malih ekrana...

Prosvjed poduzetnika u srijedu okupio je nekoliko tisuća ljudi na Jelačićevu trgu u Zagrebu, a među onima koji su nezadovoljni mjerama oko korona virusa, kojima im se ne dopušta rad te su Vladi stoga odlučili pokazati što misle našla su se i neka lica koja su gledatelji odmah prepoznali s malih ekrana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Damira Folnegovića sjećaju se kao Blaža iz Pervanove 'Večernje škole', a on žestoke poruke nije krio na zagrebačkom prosvjedu, kao što to ne čini ni na društvenim mrežama.

Ljubiteljima reality formata nije promaknulo ukazanje Jasmine Milaković (35), navodne rekorderke po broju sudjelovanja u formatima tog tipa. Osebujnu kemijsku tehničarku gledali su u 'Ljubavi na selu', 'Shopping kraljici', na 'Farmi', a uvjereni su i kako se potkrala i uloga u 'Krim tim 2'. 

- Želimo disati, živjeti, želimo pravo na rad. Danas sam saznala da je jedan kolega bez kruha 15 dana. Neka oni budu na 4.000 kuna i kažu kako s tim preživjeti. Žalosno je da živimo s roditeljima - zaključila je Jasmina za N1 televiziju.

Najčitaniji članci