Obavijesti

Show

Komentari 8

Provjerite sami zašto Calvina Harrisa sluša i Kate Middleton!

Provjerite sami zašto Calvina Harrisa sluša i Kate Middleton!
12

Ako u njegovim hitovima uživa kraljevska loza, onda smo sigurni da će uživati i tisuće partijanera koji će u utorak nahrupiti u NOU, klub, koji je apsolutni hit sezone

VIDEO

To bi već za nekoliko dana, točnije, u utorak 6.kolovoza mogli otkriti svi ljubitelji vrhunskog zvuka koji će doći u NOU i svjedočiti otvorenju spektakularnog glazbenog karnevala Circus Maximus. 

Glazbenik koji će svojim nastupom otvoriti karneval zove se Calvin Harris. I sama Kate Middleton, prekrasna britanska dama zadužena za rađanje budućih kraljeva, izjavila je, kako su prenijeli svi svjetski mediji, da na svojem playeru u rodilištu ne sluša ništa osim Calvina. Pa ako u njegovim hitovima uživa kraljevska loza, onda smo sigurni da će uživati i tisuće partijanera koji će u utorak nahrupiti u NOU, klub koji se bez sumnje nametnuo kao apsolutni hit sezone, ne samo na Zrću, nego na čitavom Jadranu.

Adam Richard Wiles, poznatiji po svojem scenskom imenu Calvin Harris, škotski je pjevač, tekstopisac, producent te svjetska DJ senzacija. Već njegov prvi album, 'I Created Disco', objavljen 2007. postigao je zlatnu tiražu, a singlovi ' Acceptable in the 80s’' te 'The Girls' ušli su među prvih deset singlova top lista. 

Njegov drugi studijski album, 'Ready for the Weekend' iz 2009, zasjeo je na prvo mjesto britanske top liste albuma, singl 'I’m Not Alone' zasjeo je na prvo mjesto singlova, a u prvih pet mjesta još su se pozicionirali 'Flashback' i 'You Used to Hold Me'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U listopadu 2012. Harris je objavio svoj treći album 18 Months, uključujući singlove Bounce, Feel So Close, Let’s Go, We’ll Be Coming Back, Sweet Nothing, Drinking from the Bottle te I Need Your Love. Pisao je i producirao albume za svjetski poznate izvođače, kao što su Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Dizzee Rascal, Cheryl Cole, Example i Rihanna (na svjetski uspješnom "We Found Love"). Harris drži rekord sa osam singlova s jednog albuma koji su ušli u britanski top 10 hitova.

Laidback Luke

Nakon što u utorak Calvin Harris otvori karneval, energija i dobre vibracije neće se niti malo spuštati u danima koji dolaze. Već idućeg dana, u srijedu, dinamit plesnog podija NOE ponovo će aktivirati Laidback Luke.

Rođen na Filipinima, odrastao u Nizozemskoj, Luke van Scheppingen, znan kao Laidback Luke, za tisuće i tisuće ljubitelja klupske glazbe bio je i ostao ishodišna točka globalne dance scene. Njegova vještina prezentiranja svjetski poznatih bitova, te neiscrpna energija kojom miksa specifičan house stil, rezultirala je podjednako fantastičnim scenskim nastupom i studijskim hitovima. Nizozemski teškaš house glazbe omiljen je širom svijeta. Njegove najnovije produkcijske suradnje uključuju izvođače kao što su Wynter Gordon, Martin Solveig, Chuckie, Example, Norman Doray i Arno Cost. Lukovi remixevi kulminirali su u suradnji s Madonnom na njenom Gimme All Your Luvin’, s Chris Lakeom na Sundown te s Alice Deejays na Better of Alone.

I na kraju, u četvrtak 8.kolovoza zadnjeg dana festivala, nastupa svjetska scenska senzacija SuperMartXe. Vrhunska glazba, neprikosnovena animacija i vizualni efekti pomiču granice svega do sada viđenog. SuperMartXe djeluje već osam godina i upisan je u Guinnessovu knjigu rekorda kao show koji je okupio najviše posjetitelja u jednom klubu. Također, dobitnik je prestižne nagrade DeeJay Mag za najbolji party na Ibizi. Priredivši više od 300 performansa u više od 40 zemalja, SuperMartXe je ugostio neke svjetski poznate zvijezde, kao što su Black Eyed Peas, Paris Hilton, Dennis Rodman, Tommy Lee i mnogi drugi. Ovaj spektakularan scenski doživljaj potpomognut je vrhunskim zvukom koji potpisuju Macy Gray, Enrique Iglesias, Don Omar, Juan Magan i Jennifer Lopez.

S obzirom na imena koja dolaze, ali i s obzirom na sve ono što je NOA već postigla u ovoj sezoni, sasvim je realno očekivati da će Circus Maximus ostati zapamćen kao jedan od važnijih regionalnih festivala sezone.

Noa Beach klub i 24sata predstavljaju glazbeni spektakl Circus Maximus koji ovo ljeto samo u NOU na Zrću dovodi svjetsku megazvijezdu Calvina Harrisa! 

Ulaznice za spektakularni festival Circus Maximus, koji se od 6. do 8. kolovoza održava u Beach klubu Noa, potražite na prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr i www.entrio.hr 

Više informacija o samom festivalu potražite na Facebook stranici Circus Maximus.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'